|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Jaringan Prihatin

Member
Posts: 1
Registered: ‎07-06-2021

Selamat Petang Digi. Saya nak buat aduan berkenaan Jaringan Prihatin. Setelah 1 Bulan register masih belum dapat  telephone yang dipesan. Duit juga saya telah bayar kepada Digi tetapi telephone  saya belum terima. Mohon  Digi mempercepatkan proses atau pulangkan balik duit saya. Terima kasih.

 

Re: Jaringan Prihatin

Support
Posts: 5,877
Registered: ‎10-04-2015

Hi AkmalGhani. PM (inbox) dan berikan nombor transaksi pembelian untuk kami buat semakan.

 

Terima kasih. 

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: Jaringan Prihatin

Member
Posts: 1
Registered: ‎09-07-2021
Hi...saya juga ada masalh sama...order dah lama tapi still in progress..belum ship out..payment smua sudah buat

Re: Jaringan Prihatin

Support
Posts: 2,984
Registered: ‎01-12-2016

Sila semak indox ya, Akim961. Terima kasih.

Re: Jaringan Prihatin

Member
Posts: 1
Registered: ‎19-08-2021
Selamat petang sy nk buat aduan berkenaan jaringan perihatin digi.. sy claim talefon untuk mak sy..digi dah pos sampai dekat kampung line clear tak nak hantar disebabkan sy tersilap isi atas nama sy bukan nama mak..line clear return balik ke digi..sy dah beberapa kali telefon customer service ckp nak buat urgent sy punya sampai skrg takde ape berita..talefon lagi digi beberapa hari lepas nama dah tukar nama mak..tapi takde ape berita jgk lagi..harap pihak digi percepat kan proses pos balik talefon yg sy dah oder duit pn dah bayar atau pulang kan balik duit saya..terima kasih

Re: Jaringan Prihatin

Support
Posts: 5,877
Registered: ‎10-04-2015

Hi Daus86. PM (inbox) kami untuk semakan berkenaan dengan transaksi anda tu ya.

 

Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!