|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Tiada digi tiada lagi masalah..... Digi 5B (bodoh bangang bongok bangsat dan babi)

Member
Posts: 14
Registered: ‎06-05-2021
Just nak bagitau je pd yang baru gune kn digi jangan risau kalau internet anda bermasalah sbb itu memang normal bg penggune digi.. Kebiasaan line teruk bermasalah lebih sering berlaku berbanding line yg elok.. JANGAN GUNAKAN DIGI UNTUK ANDA KEKAL CERIA BERHUBUNG... TIADA DIGI TIADA LAGI MASALAH..

Re: Line 4G 3 BAR BUT THE INTERNET SO SLOW

Member
Posts: 1
Registered: ‎29-09-2021
Same . The Internet So Slow Even When I want to open this website it take me time to reach here . On the way opening this website. I was so frustrated by the slow internet. Even Opening This Website CAUSE FRUSTRATING already. Sorry , LINE BABI CAM SIAL TELEFON AQ JADI MANGSA KEMARAHAN EI SIAL TUL LAH INTERNET NI ! sorry.

Re: Line 4G 3 BAR BUT THE INTERNET SO SLOW

Support
Posts: 4,205
Registered: ‎14-04-2015

If the issue still persists till now, u may log in to MyDigi app. Log in Mydigi > click Menu > Support > Network Coverage.

Our investigation findings on your case will be published under Case Status / My Reports on MyDigi within 5 (or more) working days from the report submitted. Sorry for any inconvenience caused Smiley Sad


 

Re: Bad Coverage Area to complain&terlalu teruk dan slow gila9

Member
Posts: 4
Registered: ‎17-05-2021
Kenapa skrg Digi tersangat9 bad service??dulu no1 di Malaysia,tapi skrg pilihan yg terakhir pengguna,Sya dh pkai sim Digi nie lama,dh 3 4 number fone,semua Digi,masuk tahun 2020 dan 2021,rangkaian Digi nie terlalu teruk sama ada di bandar or kampung,tolong LA upgrade,kdg Line full tapi nak buka apa pon tak boleh,tolong laa,Klau berterusan MCM nie,satu hari nanti semua rakyat n pengguna Digi akan boikot,byar mahal bulan2,tapi apa yg kami dpt tak berbaloi lgsg,nak buat kerja semua tertangguh di sebabkan Line Digi yg gila9 nie,Line yg full,4g tapi apa pon tak boleh di buka,tolong LA boss paling besar Digi,jgn nganga ja,lakukan sesuatu,jgn Smpai kami boikot Digi nie,skrg PON dh nampak,n ramai sgt9 pengguna Digi dh mnyesal guna rangkaian Digi,kualiti terlalu teruk 2tahun nie,jenama besar,kualiti paling bawah,lebih bagus YES n TONE WOW,bagus lagi rangkaian tu di kg atau bandar,Line full n laju time nak buat kerja..di tuju kan kepada manager n semua staf Digi,jgn mkn gaji buta,nganga saja,sedangkan pengguna semua merana dgn rangkaian DIGI,jgn Smpai betul2 bangkrap n jatuh saham DIGI baru nak SEDAR DIRI,dah tiada guna lagi time tu, sekian

Re: Bad Coverage Area to complain&terlalu teruk dan slow gila9

Support
Posts: 5,912
Registered: ‎10-04-2015

Hi. Dah hantar aduan melalui aplikasi MyDigi seperti yang diminta sebelum ini? Kalau dah, anda boleh semak status aduan melalui My Case Status. Punca dan solusi selalunya ada diterangkan di bahagian Notes.

 

Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!