|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: TALIAN DIGI KURANG MEMUASKAN

Member
Posts: 3
Registered: ‎02-02-2021
sejak dari bulan 12 2020 sehingga hari ni line digi sangat teruk di kawasan kampung saya di segamat johor. hampir sebulan saya bertahan nak bukak media social pon loading lama bukak fb pon gambar tak keluar dan sekarang saya dah kembali bertugas di sabah mengharap kan line digi ok tapi tetap sama. whatsapp pon connecting. saya call digihelpline tak angkat lepas digi call promosi saya tukar plan digi baru disebab kan saya tidak banyak menggunakan data padahal line digi teruk gila sejak kebelakangan ni. mintak yang berkenaan amek tindakan sebelum saya bertukar ke telco lain

Re: TALIAN DIGI KURANG MEMUASKAN

Support
Posts: 2,693
Registered: ‎01-12-2016

Mohon PM https://goo.gl/SxGJMl kami nombor dan alamat penuh berserta poskod untuk semakan lanjut. Terima Kasih.
 

Highlighted

Re: TALIAN DIGI KURANG MEMUASKAN

Member
Posts: 1
Registered: ‎02-02-2021
sejak dari bulan 12 2020 sehingga hari ni line digi sangat teruk di kawasan kampung saya di segamat johor. hampir sebulan saya bertahan nak bukak media social pon loading lama bukak fb pon gambar tak keluar . saya call digihelpline tak angkat lepas digi call promosi saya tukar plan digi baru disebab kan saya tidak banyak menggunakan data padahal line digi teruk gila sejak kebelakangan ni. mintak yang berkenaan amek tindakan sebelum saya bertukar ke telco lain

Re: TALIAN DIGI KURANG MEMUASKAN

Support
Posts: 3,441
Registered: ‎14-04-2015

ayang1994, maaf atas kesulitan yang dialami Smiley Sad Untuk bantuan selanjutnya ke atas perkara ini, mohon PM kami lokasi lengkap anda untuk semakan ke atas perkara ini. Tq.

Re: TALIAN DIGI KURANG MEMUASKAN

Member
Posts: 3
Registered: ‎02-02-2021
sejak dari bulan 12 2020 sehingga hari ni line digi sangat teruk di kawasan kampung saya di segamat johor. hampir sebulan saya bertahan nak bukak media social pon loading lama bukak fb pon gambar tak keluar dan sekarang saya dah kembali bertugas di sabah mengharap kan line digi ok tapi tetap sama. whatsapp pon connecting. saya call digihelpline tak angkat lepas digi call promosi saya tukar plan digi baru disebab kan saya tidak banyak menggunakan data padahal line digi teruk gila sejak kebelakangan ni. mintak yang berkenaan amek tindakan sebelum saya bertukar ke telco lain

Re: TALIAN DIGI KURANG MEMUASKAN

Member
Posts: 3
Registered: ‎02-02-2021
kenapa macam tak ada tindakan saya complai ? check balik alamat saya sekarang !!!! BN KE-7 RAMD KEM KABOTA 91000 TAWAU SABAH . yang kau email tu bini aku dia duduk kampung aku ni kat sabah dan dia pon dapat masalah samaa macam aku ! ni tak call aku suruh tukar plan promosi baru .

Re: TALIAN DIGI KURANG MEMUASKAN

Support
Posts: 781
Registered: ‎30-05-2019

Hi faris12, terima kasih atas maklum balas anda ya, mohon maaf ya, sila PM ke Inbox kami, sertakan nombor telefon bimbit dan alamat penuh dengan isu anda supaya kami boleh semak lanjut, Terima Kasih.

Re: TALIAN DIGI KURANG MEMUASKAN

Member
Posts: 2
Registered: ‎09-06-2021
Blok frangipani kuaters maktab PDRM Cheras Kuala Lumpur Line teruk sangat..tolong la perbaiki..ade masa ok..ade masa teruk..nak pdpr pun x boleh..asyik sangkut je..tolong la

Re: TALIAN DIGI KURANG MEMUASKAN

Support
Posts: 3,441
Registered: ‎14-04-2015

Rash_iz, maaf atas kesulitan yang dialami Smiley Sad Boleh kami tahu jika perkara ni telah dilaporkan kepada kami melalui aplikasi MyDigi? Jika belum, mohon kongsikan dengan kami info lanjut mengenai situasi yang dihadapi itu dengan log in ke aplikasi MyDigi (menu > Support > Report An Issue > Network Coverage).

Hasil siasatan kes anda akan dikemaskinikan di bawah 'Status Kes Saya' di MyDigi