|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

TAKDE INTERNET

Member
Posts: 3
Registered: ‎01-07-2020
Wahai DIGI. Dari semalam no prepaid aku xde internet. Mcm mana ni? Nak aku tukar network ke? aku x boleh buat kerja ni.
Highlighted

Re: TAKDE INTERNET

Support
Posts: 2,076
Registered: ‎14-04-2015

hardiraimee, Untuk makluman anda, memang ada isu dalam beberapa hari lepas dan ia telah pun berjaya dipulihkan sekarang ini. Jika masih berlaku anda boleh inform kami disini ya. Maaf sekali lagi di atas kesulitan yang dialami Smiley Sad

 

Highlighted

Re: TAKDE INTERNET

Contributor
Posts: 18
Registered: ‎17-06-2020
Isu ini bukan beberapa hari lepas, tapi hampir masuk sebulan, 13hb Julai. Kalau speed slow, baik tak payah minta pengguna bayar **bleep** service. Dah nak dekat sebulan digi infinite 150 berjalan tanpa dpt tgok FHD. Rugi bayar mahal mahal tp speed siput.