|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 2,850
Registered: ‎01-12-2016

Sila PM (https://goo.gl/SxGJMl) kami nombor telefon dan alamat yang lengkap untuk semakan lanjut. TQ.

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 8
Registered: ‎24-01-2021
Sebulan dua komplen, sama juga slow. Malah sekarang lebih teruk bila main game mobile legends. Ping spike 377ms dan reconnect. Bukan dua tiga saat tapi nak 30 saat. Apakah jadah servis macam ni? Bayar rm159 sebulan, servis slow. Sebulan lalu dah slow, sekarang lagi macam SIPUT! Tempat ni memang digi tak perform ke? Aku pergi tempat lain, guna dua fon, sama juga slow! Buka speedtest okay, stream wayang slow, main game slow. Kalau aku ikutkan hati, nak juga aku maki hamun korang semua.

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 3,789
Registered: ‎14-04-2015

Shinbei, kerja-kerja naik taraf kami tidak pernah terhenti untuk memastikan lebih banyak kawasan akan dapat menikmati liputan yang lebih baik dari semasa ke semasa. JIka anda perlukan sebarang bantuan untuk isu yang anda alami, anda boleh PM kami ya

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 1
Registered: ‎04-05-2021

aik main ML gak ke koyak ann line cm hanattt

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 5,273
Registered: ‎10-04-2015

@Digi_Haters, restartkan telefon untuk mendapatkan semula servis dan kalau masih ada isu dengan kelajuan internet, hantarkan aduan rasmi melalui aplikasi MyDigi; Menu>>Support>>Network Coverage. Aduan akan terus dihantar ke bahagian teknikal dan status aduan akan dikemaskini di dalam My Case Status di bahagian Notes. Mohon maaf dengan kesulitan yang dialami.

 

TQ

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

[ Edited ]
Member
Posts: 8
Registered: ‎24-01-2021
Bukan semua orang ada masa nak sambut call bagai. No need to call me if the problem still occur. Just fix the line and that's it. Kami pun malas nak komplen banyak kali. Ini dah masuk bulan kedua lag. Spike hingga ping 288ms. Kalau main game, memang tak lepaslah. Please do something faster. Penatlah balik balik nak buat aduan kat support, jawapan kena bagi pun macam robot. Sini aku sertakan bersama gambar aku main game sebentar tadi, lag nak mampus. Sampai kalah dibuatnya.

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 4
Registered: ‎09-07-2020

ko x payah cakap banyak lah pasal line ko aku ke warning ngn bos aku..pasal line putus2...ko tau tak berapa aku bayar ko bulan2 bagi ko mentekedarah duit aku ...cincau la perkhidmatan ko ni..

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 1
Registered: ‎18-05-2021
Oii digi..sekarang ni pdpr la oii..lembab betul la digi ni..
Dah kena hack ke digi ni ngan zionis.....

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 5,273
Registered: ‎10-04-2015

H Tom82i. Utk bantuan dgn isu liputan, hantarkan aduan rasmi melalui aplikasi MyDigi; Menu>>Support>>Network Coverage.

 

Aduan akan terus dihantar ke bhgian teknikal dan status aduan akan dikemaskini di dalam My Case Status di bhgian Notes. Mohon maaf dengan kesulitan yang dialami.

 

TQ

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 1
Registered: ‎21-05-2021
Hello DiGi.. Kenapa line teruk sgt ni? Bila complaint, jwpn selamat korg bagi."maaf"..tu je..konon akan perbaiki..aku rs dah bertahun² respon dan result yg sama.. mcm org kata, klu setia sekali pom, tp satu pihak buat tahi, takde guna.. tolong laa..buat penambahbaikan.. kan korg no.1 telco plong succes kat malaysia ni, buktikan laa..tolong tunjuk keprihatinan pada pelanggan.. jgn duduk depan pc, then taip maaf beribu kali..

Lokasi : Pulau Indah, Pel. Klang, Selangor.