|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 3
Registered: ‎18-10-2020
Come on now Digi. Do not go to 5G yet. Your 4G is still 3G at best. fix your 4G network first. You guys are biting more than you can chew. Do not parade your "The largest network in Malaysia" if you couldn't provide good network for most of your customers. I have reported this network issues for 5 times and what do i get, all issue "resolved" without any changes to the network "4G". Is your 4G market as 3G? Is that a marketing scam from you guys?

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 6
Registered: ‎31-10-2020
haii admin .. tolong cek speed internet no ni +601136577581
kawasan saya pekan kota kinabatangan .. line sya full tpi speed internet sya hanya 300kb/s sahaja ..

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 865
Registered: ‎30-05-2019

Hi Sulaimi, mohon maaf ya, sila PM ke Inbox kami, sertakan nombor telefon bimbit dan alamat penuh dengan isu anda supaya kami boleh semak lanjut, Terima Kasih.

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 1
Registered: ‎17-01-2021

line digi dh terlampau sangat dh ni . line aku full bar 4g dh langan macam2  internet tapi macam bodoh je lain

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 5,254
Registered: ‎10-04-2015

pang03, kalau masih ada isu yang sama, PM (inbox) kami untuk semakan dan bantuan.

 

Terima kasih. 

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 8
Registered: ‎24-01-2021
Main main game, tiba tiba lag. Ping melambung 210ms. Sedar sedar dah dekat lobi. Kalah rupanya. Geram punya pasal, terbuang telefon padahal salah network slow macam penyu. Bukan sekali dua, nak dekat sebulan gaming macam siput BAHBI. Streaming netflix, haram slow. Setahun dah complain. Sama saja jawapan sampah kena bagi. Congested apalah.. Fix before june la.. Haram! Buat something la digi..

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 5,254
Registered: ‎10-04-2015

Shinbei. PM (inbox) kami untuk semakan dan berikan nombor report.

 

TQ

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 8
Registered: ‎24-01-2021
Dah PM..

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 2,845
Registered: ‎01-12-2016

Hi Shinbei, We've replied to your PM. Please check your inbox ya. TQ.

Highlighted

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 4
Registered: ‎20-04-2021
Kenapa line digi saya selalu slow sudahlah data digi mahal mahal tak macam dulu ada rm1 1GB untuk sehari aduhhh stress gila kalau macam ni slow teruk line digi ni paling aku sakit hati line tetap tunjuk 4G padahal line slow