|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 1
Registered: ‎23-07-2020
Bila main game internet very slow, download very slow
Sebelum ini laju very fast

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 2,964
Registered: ‎01-12-2016

Mohon PM https://goo.gl/SxGJMl kami nombor dan alamat penuh berserta poskod untuk semakan lanjut. Terima Kasih.
 

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 1
Registered: ‎05-09-2019
kenapa line digi aku tak kuat eak..internet aku dh beli..biasa okey je line 4G..nie dah tak kuat dah..andoi malah btul lah..aku pakai digi dah bertahun2 dah..dua tiga hari nie pulak die buat hal..tlg

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 383
Registered: ‎27-03-2020

Hi Zuriat. Mohon PM ke Inbox kami, sertakan nombor telefon dan alamat penuh lokasi untuk semakan lanjut. Terima kasih.

Re: SLOW INTERNET BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 1
Registered: ‎15-10-2020
Line Digi disini kg sya iaitu 15. jalan kaidupan penampang,sabah sangat teruk..Bar penuh tetapi bila memasuki laman sosial sngt lembab dan ini menyebabkan saya marah..tolong perbaikinya dengan secepat mungkin..saya harap ada pihak digi memberi respon dengan secepat mungkin..Internet ber GB² TAPI TIDAK BERGUNA kerana line slow..Lagi² pandemic yang berlaku sekarang ini. Saya harap pihak anda faham.. TERIMA KASIH!!

Re: SLOW INTERNET BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 2,964
Registered: ‎01-12-2016

Sila PM (https://goo.gl/SxGJMl) kami nombor telefon dan alamat yang lengkap untuk semakan lanjut. TQ.

Re: SLOW INTERNET BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 2
Registered: ‎16-10-2020
samala tempat kmi pun di lahad datu susah betul line dg.. cam bodoh jak sya kena potong bulan2 tapi line xda...mau buat kerja pun susah!!.. tolong laa yaa dg make somthing to ur service

Re: SLOW INTERNET BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 68
Registered: ‎03-03-2020

Hi, kindly PM us your enquiry for our further check. Thank you . 

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 2
Registered: ‎16-10-2020
Suda sent report guna digi appss bannnnyaaaaak kali, tpi no action taken.. line punya la full bar, 4g, tapi buka fb punya la. loadinggg,, ig x payah nak cakap la.. ni digi fix ur coverage sandakan, sabah area, permata apartment batu 8, jalan sibuga ll.. Tau nak sruh report kat apps ja, tpi tiada action.. ni bgus gulung tikar la digi

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 2
Registered: ‎16-10-2020
Suda sent report guna digi appss banyak kali, tpi no action taken.. line punya la full bar, 4g, tapi buka fb punya la. loadinggg,, ig x payah nak cakap la.. ni digi fix ur coverage sandakan, sabah area, permata apartment batu 8, jalan sibuga ll.. Tau nak sruh report kat apps ja, tpi tiada action.. ni bgus gulung tikar la digi