|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 1
Registered: ‎11-01-2017
Dear Digi,

I had place 2 report for internet slow. But until today no reply or any info on how is the status. Refer to Digi apps in only show referred. Then? Case no. CAS-16416697-F8Z2
Highlighted

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 1
Registered: ‎08-06-2019
Internet slow nak mapuh.. Pok beruk kenal Pok beruk ..
Highlighted

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 1,610
Registered: ‎01-12-2016

Kami amat menghargai maklum balas anda, nordinazman12. Jika anda masih mengalami masalah yang sama sehingga kini, sila reportkan maklum balas rangkaian melalui applikasi MyDigi baru (Log in Mydigi > klik ikon Menu sebelah atas kiri> Support>Network Coverage) supaya siasatan lanjut boleh dilaksanakan. Hasil siasatan kes anda akan dikemaskinikan di bawah 'Status Kes Saya' di MyDigi  ya. Terima kasih.

Highlighted

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 2
Registered: ‎17-02-2020
Yaloh Digi how slow u want to be? Even Maxis freaking expensive ah, still give quality data
Highlighted

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 2
Registered: ‎17-02-2020
Ikr this is so slow...... Even if you buy a unlimited fast pass for 1 hour for 1 RM, I still lag in game like crazy
Highlighted

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 3
Registered: ‎18-02-2020

Same here. Signal showing 4 to 5 bars but internet slow like **bleep**. Just ported in from UMobile. Think I made the wrong choice. Smiley LOL

Highlighted

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 1
Registered: ‎21-02-2020

dont know what to say, line full bar speed like no network.. are this service we get for rm150 we pay for month cannot fully use the internet where is our right? can this report to skmm-mcmc?

Highlighted

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 1
Registered: ‎05-03-2020
Aku x paham betul dgn digi ni line 4g full bar and kuota ada 10gb kenapa mcm xde line 3handpone aku try semua sama. Korang yg kerja kat Digi ni makan gaji buta ke!! Aku byr tiap2 bulan x pernah miss tp service jgn la macam haram jadah.
*maaf emosi sy x stabil jd terpaksa guna ayat kasar sikit.
Highlighted

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 1,385
Registered: ‎14-04-2015

YunzKage, untuk bantuan selanjutnya ke atas isu rangkaian anda, anda boleh melakukan aduan rasmi melalui applikasi MyDigi (Log in Mydigi > klik ikon Menu sebelah atas kiri> Support> Email> Category dan hantarkan laporan masalah rangkaian yang anda hadapi. Jika anda dah upgrade ke MyDigi versi terkini, anda Cuma perlu klik Menu > Support > Network Coverage. Hasil siasatan kes tersebut akan dikemaskinikan di bawah Status Kes / My Reports di MyDigi dalam tempoh 2 - 5 hari waktu bekerja (dari tarikh laporan dilakukan) Maaf atas kesulitan yang dialami 

Highlighted

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 1
Registered: ‎30-03-2020
i report it alot but nothing happen... my line 4G but while i playing or watch something in youtube or try to live stream it become H+ what the **bleep** is that.. i thi ng if nothing happen after this.. i wont use digi again.. tq.. hope u help it.. please make us digi user have a nice service from u all... bcoz if not us u wont be at the top.. TQ