|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 1
Registered: ‎29-09-2019
Digi makin lama line makin problem . Dulu elok ja laju okay perfect semua . Lanie makin teruk service digi even data banyak lagi .

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 2
Registered: ‎29-09-2019
Wanna change to another sim .. Digi slow. Split up!!

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 2
Registered: ‎29-09-2019
Adoii digi buat hal la.. Kuota byk buka tu buka ni slow donwload pic dlm wasap pun berabad.. Aku da pakai digi lbh 10 thn kut.. Klu xnk costmr pindah pls imprv . Hurmmm.. (split up)

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 1
Registered: ‎19-10-2019
Aku baru tukar dari Umobile ke Digi.Nk dijadikan cerita dalam 2-3 bulan je line laju nk gila tiba2 dtg da dia punya penyakit slow tu.Benda aku bayar kot 35 sbulan bukan byr pkai air pkai duit kot.Da report byk kali,da call tetap sama boss lembab! Dulu tgk live fb kemain laju smpi 1 mbps skrg fuh 200+ kB/s je boss.Tgk IG da lmbt apatah lgi Youtube tkyh citer la 360 je lps 480+ buffering je manjang.Digi2 aku igt ok la telco ni rupanya sama2 sampah mcm Umobile.Plan sebulan aku habis port out la citer dia.TQ Digi.

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 1
Registered: ‎24-10-2019
Kenapa yer di kelapa sawit, kulai bila malam jer line slow tapi 4g full bar. Nak loading youtube pon x boleh. Dah 3 tahun dah jadi begini. Bila waktu siang ok plak...

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 1,164
Registered: ‎14-04-2015

Ramli83, untuk bantuan selanjutnya ke atas isu rangkaian anda, anda boleh melakukan aduan rasmi melalui applikasi MyDigi (Log in Mydigi > klik ikon Menu sebelah atas kiri> Support> Email> Category dan hantarkan laporan masalah rangkaian yang anda hadapi. Jika anda dah upgrade ke MyDigi versi terkini, anda Cuma perlu klik Menu > Support > Network Coverage. Hasil siasatan kes tersebut akan dikemaskinikan di bawah Status Kes / My Reports di MyDigi ya. Maaf atas kesulitan yang dialami.
 

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 1
Registered: ‎28-10-2019
Yes. Too slow nodays.

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 1,667
Registered: ‎10-04-2015

Hi Mshahriman. Please follow the steps provided by Digi_Sha for further assistance with the network issue. Thank you.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!
Highlighted

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 5
Registered: ‎18-11-2019
Line internet full,tp slow... Tolong sattlekan please

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 5
Registered: ‎18-11-2019
0167882270 line internet siput,tp bar signal full,penderitaan ini dirasakan dari sebulan lalu... Tolong settlekan please...