|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 4,191
Registered: ‎14-04-2015

Hilmi1996, untuk bantuan selanjutnya ke atas perkara ini, mohon kongsikan dengan kami info lanjut mengenai situasi yang dihadapi itu dengan log in ke aplikasi MyDigi (menu > Support > Report An Issue > Network Coverage).

Hasil siasatan kes anda akan dikemaskinikan di bawah 'Status Kes Saya' di MyDigi. Maaf atas kesulitan yang dialami Smiley Sad 

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 10
Registered: ‎24-01-2021
Digi makan duit. Lepas ni ramai ramai port out. Report ke skmm. Biar kena saman. Biar dorang hilang customer yang bagi dorang duit. Perkhidmatan macam SIYAAAL.. Lag, download drop.. Semua ada. Digi taaaik

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 4,191
Registered: ‎14-04-2015

Shinbei, jika anda perlukan bantuan lanjut dari pihak kami disini, mohon PM kami info selengkapnya ya

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 1
Registered: ‎02-09-2021
Kenapa bila saya tengok tiktok kuat tapi pubg delay macam takde data kalau subuh baru kuat
Highlighted

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 5,877
Registered: ‎10-04-2015

Selamat pagi amierul05-. Mungkin server game yang anda pilih tu terlalu ramai orang (congested).Cuba pilih dan main guna server lain juga.

 

 

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 1
Registered: ‎17-10-2021
haih kenape dah langgan internet tapi line slow..dah full bar dah...

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 5,877
Registered: ‎10-04-2015

Hi aQis00. Kalau masih ada isu, PM (inbox) kami untuk semakan.

 

Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!