|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 4,324
Registered: ‎14-04-2015

Hilmi1996, untuk bantuan selanjutnya ke atas perkara ini, mohon kongsikan dengan kami info lanjut mengenai situasi yang dihadapi itu dengan log in ke aplikasi MyDigi (menu > Support > Report An Issue > Network Coverage).

Hasil siasatan kes anda akan dikemaskinikan di bawah 'Status Kes Saya' di MyDigi. Maaf atas kesulitan yang dialami Smiley Sad 

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Contributor
Posts: 17
Registered: ‎24-01-2021
Digi makan duit. Lepas ni ramai ramai port out. Report ke skmm. Biar kena saman. Biar dorang hilang customer yang bagi dorang duit. Perkhidmatan macam SIYAAAL.. Lag, download drop.. Semua ada. Digi taaaik

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 4,324
Registered: ‎14-04-2015

Shinbei, jika anda perlukan bantuan lanjut dari pihak kami disini, mohon PM kami info selengkapnya ya

Highlighted

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 1
Registered: ‎02-09-2021
Kenapa bila saya tengok tiktok kuat tapi pubg delay macam takde data kalau subuh baru kuat

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 6,173
Registered: ‎10-04-2015

Selamat pagi amierul05-. Mungkin server game yang anda pilih tu terlalu ramai orang (congested).Cuba pilih dan main guna server lain juga.

 

 

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 1
Registered: ‎17-10-2021
haih kenape dah langgan internet tapi line slow..dah full bar dah...

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 6,173
Registered: ‎10-04-2015

Hi aQis00. Kalau masih ada isu, PM (inbox) kami untuk semakan.

 

Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Contributor
Posts: 17
Registered: ‎24-01-2021
Dari Ogos tahun lalu sehingga sekarang, digi masih slow di tempat aku. Sebelum tu, 45mbps dgn ping latency mobile legends boleh dapat 60ms. Sekarang line macam siput babi dengan 5mbps pun kadang tak lepas. Ping paling rendah 90ms dan biasanya spike sampai merah, 296ms. Reconnecting game dibuatnya. Sedar-sedar.. Dah mati. Aku tukar modem, guna myewifi. Digi punya slow, ya ampun.. 4mbps. Kalau nasib baik, naiklah pergi 15mbps. Kalau tak, siput lagi laju. Hari demi hari, line makin teruk. Katanya penambah-baikan, dah setahun oiiii.. Masih sama malah lebih teruk. Aku tau, kamu tak baca pun apa aku tulis. Sebab kamu reply benda sampah yg sama. Tapi user lain baca. Mereka faham sakit hati aku. Kamu digi? Makan duit pengguna. Line tetap sama.