|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 650
Registered: ‎06-12-2019

Masih mengalami isu yang sama ke? Jika ya mohon restart telefon atau on/off flight mode. Jika isu masih berlarutan anda boleh buat aduan maklumbalas rangkaian melalui MyDigi app (Log in Mydigi> klik ikon Menu sebelah atas kiri> Support> Network Coverage) supaya siasatan lanjut blh dijalankan. Hasil siasatan kes akan dikemaskini di bawah 'My Reports' di MyDigi dlm tempoh 2-5 hari bekerja. TQ.

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 2
Registered: ‎09-06-2021
Line dekat blok frangipani kuaters maktab PDRM Cheras Kuala Lumpur teruk sangat..nak buat kerja work from home pun tergendala.tengah bandaraya kot .tolong la ambik maklum..saya pakai Digi dah lebih 10 tahun . tolong la buat sesuatu!!!

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 650
Registered: ‎06-12-2019

Maaf atas kesulitan yang anda alami. Boleh hantarkan aduan maklumbalas rangkaian melalui MyDigi app (Log in Mydigi> klik ikon Menu sebelah atas kiri> Support> Network Coverage) supaya siasatan lanjut blh dijalankan. Hasil siasatan kes akan dikemaskini di bawah 'My Reports' di MyDigi dlm tempoh 2-5 hari bekerja. TQ.

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 11
Registered: ‎29-09-2019

Honestly  , the customer service is  c-rap  and they were only paid to copy paste stuff in this forum 

 

Still , instead of complaining to them you can complain at here instead 

https://aduan.skmm.gov.my/

 

Make a complaint on customer service as well 

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 13
Registered: ‎06-05-2021
Digi sekarang macam paling yang tak bergune je aku rase..duit cust nak tapi servis macam ...... line pun macam siput ibab ... bile complant berlumbe respon suruh buat report bile dh buat report anda akan menerima kata kata yang indah dan menjanjikan kebahgian semate..

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 4,117
Registered: ‎14-04-2015

Ann_89, jika anda dah lakukan aduan dari aplikasi MyDigi anda, mohon PM kami case ID dan nombor phone anda agar kami boleh semak status laporan yang anda lakukan itu. Tq.

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 2
Registered: ‎05-10-2019
Betul tu,Line dan Internet Digi mcm sampah sekarang ni..bulan ni aku tak nak bayar bill dah biarlah lupus ni kad sim sebab Line n internet Celcom dan Maxis lagi stabil sekarang ni tapi paling mantap internet Yes
Highlighted

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Support
Posts: 650
Registered: ‎06-12-2019

Hai. Mohon anda restart telefon atau on/off flight mode. Jika isu masih berlarutan anda boleh buat aduan maklumbalas rangkaian melalui MyDigi app (Log in Mydigi> klik ikon Menu sebelah atas kiri> Support> Network Coverage) supaya siasatan lanjut blh dijalankan. Hasil siasatan kes akan dikemaskini di bawah 'My Reports' di MyDigi dlm tempoh 2-3 hari bekerja. TQ.

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 2
Registered: ‎05-10-2019
Bukan 1x buat report di aplikasi my Digi tapi dah berkali-kali malahan servis Digi tmbh teruk mcm sampah..

Re: SLOW INTERNET SPEED BUT FULL BAR LINE

Member
Posts: 1
Registered: ‎18-07-2021
Please la baiki sikit line dekat area sungai wangi problem..please la perbaiki..