|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Masalah line

Member
Posts: 1
Registered: ‎18-11-2020
NO SIGNAL ,NO SERVICE,SLOW LINE
H+?,
Intrnet mahal²
bikin langgan intrnet gna duit bukan batu

Re: Masalah line

Support
Posts: 2,603
Registered: ‎01-12-2016

Maklum balas anda amat penting untuk kami, qzx_. Isu rangkaian ni berlaku di lokasi mana ya? Jika anda masih mengalami masalah yang sama sehingga kini, sila log in Mydigi baru> klik ikon Menu sebelah atas kiri> Support> Network Coverage untuk reportkan maklum balas rangkaian yang anda alami. Hasil siasatan kes anda akan dikemaskinikan di bawah 'Status Kes' di MyDigi ya. Terima kasih. 

Re: Masalah line

Member
Posts: 3
Registered: ‎16-12-2020

betul tu...ingat beli line guna batu ka??kita guna duit oww

Re: Masalah line

Support
Posts: 4,499
Registered: ‎10-04-2015

Hi @930303136265. Anda juga boleh hantarkan aduan melalui aplikasi seperti yang Digi_MYCHEAH cadangkan tu. Selain dari aduan melalui aplikasi, anda boleh juga PM (inbox) kami ya.

 

Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: Masalah line

Member
Posts: 3
Registered: ‎16-12-2020

saya dh pm dh

Re: Masalah line

[ Edited ]
Member
Posts: 1
Registered: ‎18-08-2020

Acik betol ! 3 hari dah macam nie. Buat kerja ke tak dorang nie? Balik2 suruh buat aduan.. Atok ngah kau! Aku duduk sarawak pun kena juga woi~ Tak kan lah ni masalah line coverage kot.. 

Re: Masalah line

Support
Posts: 3,180
Registered: ‎14-04-2015

AcikKauuu, jika anda perlukan sebarang bantuan dari pihak kami disini, mohon PM kami isu selengkapnya atau anda juga boleh hantarkan aduan melalui aplikasi seperti yang Digi_MYCHEAH cadang di atas