|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Masalah Internet

Member
Posts: 1
Registered: ‎27-01-2018

Saya ingin bertanya kenapa line digi dekat kawasan taman subang intan,apartment pangsapuri flora 3 begitu slow ye.ade masa laju ada masa slow sampai saya nak main tak senang,saya jadi stress dengan line digi saya pakai sekarang ni...

Re: Masalah Internet

Community Manager
Posts: 8,740
Registered: ‎20-04-2015
Sila hantar maklum balas anda mengenai lokasi anda melalui MyDigi untuk penambahbaikan di masa hadapan http://community.digi.com.my/t5/Apps-Services/Report-Digi-network-problems-via-the-MyDigi-app/ta-p/2...

Hope my answer has helped! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up. If this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Having intermittent network issues? Read this Report Digi network problems via the MyDigi app to help us help you!

Getting SMS spams? "Third Party Charges for SMS from Content Providers " article can help.

Re: Masalah Internet

Member
Posts: 1
Registered: ‎07-06-2018
pertanyaan .. ada masa line internet kenapa slow walau di mana sahaja saya pergi ? sekitar kl-selangor ni, di kawasan perumahan saya bangi,uniten pun sama .. tolong fix kan pwrmasalahan ini. tq

Re: Masalah Internet

Member
Posts: 1
Registered: ‎14-06-2018
Saya mengalami masalah internet di mana-mana sahaja sy berada. Sy di Kuantan di kawasan bandar pon internet masih slow. Sedangkan saya menggunakan plan internet unlimited. dan balik ke kampung pun masih begini. Boleh tolong membantu. Kalau masih tak berterusan kena tukar telco lain lah pula.

Re: Masalah Internet

Community Manager
Posts: 840
Registered: ‎13-04-2015

Maaf atas kesulitan yang dialami Smiley Sad Mohon laporkan isu tersebut melalui applikasi MyDigi supaya siasatan lanjut boleh dilakukan - http://goo.gl/RNWQ9s 

Have a g8 day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!



Head on to Getting Started on top right of this page to read our Forum Do's & Don'ts http://community.digi.com.my/t5/custom/page/page-id/Getting-Started

Re: Masalah Internet

Member
Posts: 1
Registered: ‎02-09-2018
kenapa dari 27hb 8 2018 ni network digi terlalu slow. its **bleep** slow.. pls digi.. dont make it suck..

Re: Masalah Internet

Community Manager
Posts: 8,740
Registered: ‎20-04-2015
Sila gunakan MyDigi untuk memberikan maklum balas mengenai isu rangkaian Digi https://community.digi.com.my/t5/Apps-Services/Report-Digi-network-problems-via-the-MyDigi-app/ta-p/...
Terima kasih atas makluman anda.

Hope my answer has helped! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up. If this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Having intermittent network issues? Read this Report Digi network problems via the MyDigi app to help us help you!

Getting SMS spams? "Third Party Charges for SMS from Content Providers " article can help.

Re: Masalah Internet

Member
Posts: 1
Registered: ‎14-04-2019
Saya steres dgn internet.. Lansung tak De line di seri alam Johor... Kenape????... Banyak Saya Bayar tapi line macam pukimak Jangan sampai kami Saman digi

Re: Masalah Internet

Support
Posts: 1,342
Registered: ‎14-04-2015

Syahirah8046, untuk bantuan selanjutnya ke atas isu rangkaian anda, anda boleh melakukan aduan rasmi melalui applikasi MyDigi (Log in Mydigi > klik ikon Menu sebelah atas kiri> Support> Email> Category dan hantarkan laporan masalah rangkaian yang anda hadapi. Jika anda dah upgrade ke MyDigi versi terkini, anda Cuma perlu klik Menu > Support > Network Coverage. Hasil siasatan kes tersebut akan dikemaskinikan di bawah Status Kes / My Reports di MyDigi ya. Maaf atas kesulitan yang dialami.

Re: Masalah Internet

Member
Posts: 1
Registered: ‎22-07-2019
Kenapa bila hujan internet slow sangat.. please fix problem digi!!! Full bar pon still slow, stream youtube or social and gaming memang tak lepas please !!!