|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

Re: Masalah Internet

Support
Posts: 2,811
Registered: ‎10-04-2015

Hi mhdnasr_2002. Ikuti langkah-langkah yang diberikan Digi_Sha seperti di atas untuk menghantarkan aduan dan bantuan lanjut berkenaan dengan isu liputan.

 

Kalau dah hantar tapi tak dapat apa-apa maklum balas selepas 2~5 hari, PM (inbox) kami dan berikan alamat emel dan nombor telefon yang digunakan dalam aduan tu untuk kami cari dan semak dengan bahagian teknikal. Mohon maaf dengan kesulitan yang dialami. Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!
Highlighted

Re: Masalah Internet

Member
Posts: 5
Registered: ‎08-12-2019
Kenapa line digi kat kota masai macam tak berfungsi dan slow sangat ... kalau nk maki boleh jugak tapi kesian dgn orang digi ni ....so harap perbaiki line digi ....semakin hari ni makin teruk line digi ni ...tolong lah ye ... kalau anda faham perasaan saya ....
Highlighted

Re: Masalah Internet

Member
Posts: 5
Registered: ‎08-12-2019

Weh perkerja digi memang tak tahu buat kerja eh ....kenapa lah line aku slow gila nk mampus eh .... padahal aku beli internte 5GB tau ....banyak lagi x guna  langsung ....so please perbaiki line digi boleh x ?

Highlighted

Masalah internet

Member
Posts: 4
Registered: ‎15-02-2020
Saya ingin melaporkan,bahawa line internet di kawasan kampung saya ada masalah,tiba-tiba line tiada(terputus sambungan)saya harap perkembangkan lagi di perkawasan tempat saya.yg bermasalah berhari hari..masalah dikawasan area kampung ulu bakai malau 09020 kulim kedah..
Highlighted

Re: Masalah Internet

Member
Posts: 1
Registered: ‎16-09-2019
Sebelum ini area saya di jb ok sahaja pakai digi.. 4G .. Kenapa sekrang line teruk .. nak search google pun susah . Penat boss..
Highlighted

Re: Masalah Internet

Member
Posts: 1
Registered: ‎27-06-2020
Saya ingin bertanya kenapa line digi dekat kawasan sikamat seremban negeri sembilan begitu slow ye.ade masa laju ada masa slow sampai saya nak buat assignment pon susah,saya jadi stress dengan line digi saya pakai sekarang ni. Masalah ni baru belaku dlm mggu ni. Sebelum ini ok saja.
Highlighted

Re: Masalah Internet

Contributor
Posts: 18
Registered: ‎17-06-2020
Internet dibayar, perkhidmatan siput babi. Line ada, internet terpaksa pinjam hotspot celcom kawan tuk complain sini. Digi dah nak gulung tikarkah?
Highlighted

Re: Masalah Internet

Support
Posts: 2,811
Registered: ‎10-04-2015

Hi Adawiyyah / AlienGumuk. Untuk bantuan, hantarkan aduan rasmi melalui aplikasi MyDigi; Menu>>Support>>Network Coverage. Aduan akan terus dihantar ke bahagian teknikal dan status aduan akan dikemaskini di dalam My Case Status selepas beberapa hari.

 

Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!
Highlighted

Re: Masalah Internet

Member
Posts: 1
Registered: ‎31-07-2020
Hai digi..boleh tak buat lajukan internet di kawasan kampung saya di Kampung Kadok Dalam,Ketereh,Kelantan berdekatan kubur sebab line lembab sangat nak tengok live belajar pun tak boleh .. Nak download app pon slow..malam malam buta je laju..minta jasa baik dan timbang rasa pihak digi...terima kasih ikhlas dari saya
Highlighted

Re: Masalah Internet

Member
Posts: 1
Registered: ‎31-07-2020
Line digi saya hilang dari jam4:30 petang . Youtube bole buka , google pun bole buka tapi whatsapp, instagram dengan facebook saya tidak dapat buka kenapa tu ya ? Asyik tiada line seja