|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: Liputan dan kualiti 4G Digi sangat tidak memuaskan

Member
Posts: 2
Registered: ‎15-02-2021
line digi babi memang sampah..aku berkali kali buat aduan tapi macam tidak ada tindakan dari pihak digi babi..line 4G fuyoo bayar rm190 tapi line macam anjing kurap..line jalan pun mcm siput babi..aku buat aduan lebih 20 kali tapi eeemm sedih...#Digi siput 4Gvabbi

Re: Liputan dan kualiti 4G Digi sangat tidak memuaskan

Member
Posts: 2
Registered: ‎15-02-2021
line digi pukimak sampah

Re: Liputan dan kualiti 4G Digi sangat tidak memuaskan

Support
Posts: 3,180
Registered: ‎14-04-2015

boleh kami tahu jika perkara ni telah dilaporkan kepada kami melalui aplikasi MyDigi? Jika belum, mohon kongsikan dengan kami info lanjut mengenai situasi yang dihadapi itu dengan log in ke aplikasi MyDigi (menu > Support > Report An Issue > Network Coverage).

Hasil siasatan kes anda akan dikemaskinikan di bawah 'Status Kes Saya' di MyDigi. Maaf atas kesulitan yang dialami Smiley Sad 
 

Re: Liputan dan kualiti 4G Digi sangat tidak memuaskan

Member
Posts: 4
Registered: ‎06-05-2021
Aku rase digi nie mungkin dah takde kualiti dan tidak layak untuk di langgan lagi..Liputan sangat menghampe kn..cas yg di kene dengan pekhidmatan yg di sedia kn sangat tidak setimpal dan berbaloi..in dah Khabar dari rupe..(scammer berlesen)