|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: Liputan dan kualiti 4G Digi sangat tidak memuaskan

Member
Posts: 2
Registered: ‎15-02-2021
line digi babi memang sampah..aku berkali kali buat aduan tapi macam tidak ada tindakan dari pihak digi babi..line 4G fuyoo bayar rm190 tapi line macam anjing kurap..line jalan pun mcm siput babi..aku buat aduan lebih 20 kali tapi eeemm sedih...#Digi siput 4Gvabbi

Re: Liputan dan kualiti 4G Digi sangat tidak memuaskan

Member
Posts: 2
Registered: ‎15-02-2021
line digi pukimak sampah

Re: Liputan dan kualiti 4G Digi sangat tidak memuaskan

Support
Posts: 4,123
Registered: ‎14-04-2015

boleh kami tahu jika perkara ni telah dilaporkan kepada kami melalui aplikasi MyDigi? Jika belum, mohon kongsikan dengan kami info lanjut mengenai situasi yang dihadapi itu dengan log in ke aplikasi MyDigi (menu > Support > Report An Issue > Network Coverage).

Hasil siasatan kes anda akan dikemaskinikan di bawah 'Status Kes Saya' di MyDigi. Maaf atas kesulitan yang dialami Smiley Sad 
 

Re: Liputan dan kualiti 4G Digi sangat tidak memuaskan

Member
Posts: 14
Registered: ‎06-05-2021
Aku rase digi nie mungkin dah takde kualiti dan tidak layak untuk di langgan lagi..Liputan sangat menghampe kn..cas yg di kene dengan pekhidmatan yg di sedia kn sangat tidak setimpal dan berbaloi..in dah Khabar dari rupe..(scammer berlesen)

Re: Liputan dan kualiti 4G Digi sangat tidak memuaskan dan sangat9 teruk

Member
Posts: 3
Registered: ‎17-05-2021
Aku dah pakai Digi berpuluh tahun,dulu memang ok,tapi Skrang kenapa jadi macam anak haram dah Line nie,naik 4g tapi nak buka apa2 tak boleh,betul2 sial lah,main game lagi laa jadi macam babi golek!tolong bagi servis elok sikit woi,sakit hati gila!!!tak pernah aku complain,tapi lanie 50xxxx teruk servis line Digi,aku dok bandar kota Bharu PON Line macam sial!!!

Re: Liputan dan kualiti 4G Digi sangat tidak memuaskan dan sangat9 teruk

Support
Posts: 4,123
Registered: ‎14-04-2015

Paktongko, Anda dah laporkan di aplikasi MyDigi seperti kami sarankan sebelum ini? Jika dah, boleh PM kami nombor case status atau nombor phone anda untuk semakan ke atas laporan yang anda lakukan itu ya. Tq.

Re: Liputan dan kualiti 4G Digi sangat tidak memuaskan

Member
Posts: 14
Registered: ‎06-05-2021
Digi babi digi babi digi memang babi..digi babi memang tak bole di percaye..semakin hari semakin babi..#babiuntukdigi#no1palingterukdimalaysia#liputanmenipudanpenipu
Highlighted

Re: Liputan dan kualiti 4G Digi sangat tidak memuaskan

Support
Posts: 4,123
Registered: ‎14-04-2015

jika anda dah lakukan aduan dari aplikasi MyDigi anda, mohon PM kami case ID dan nombor phone anda agar kami boleh semak status laporan yang anda lakukan itu. Tq.

Re: Liputan dan kualiti 4G Digi sangat tidak memuaskan

Member
Posts: 2
Registered: ‎01-08-2021
selamat sejahtera line digi di rumah saya tidak ok linenya..masih 3g di rumah ...tidak kuat

Re: Liputan dan kualiti 4G Digi sangat tidak memuaskan

Support
Posts: 1,035
Registered: ‎18-11-2016

Hi nabishah91, Kami mohon maaf atas kesulitan yang dialami. :-( Adakah pengguna Digi yang lain mengalami masalah yang sama di kawasan tersebut? Kalau ya, sila isi butiran yang diperlukan dalam MyDigi App > Menu > Support > Network Coverage. Laporan anda akan diusulkan ke bahagian yang terlibat untuk siasatan lanjut. Hasil siasatan kes anda akan dikemaskinikan di bawah 'Status Kes' di MyDigi. TQ