|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

DIGI 150 UNLIMITED SLOW

Member
Posts: 1
Registered: ‎12-03-2021

Saya tinggal di miri.. tinggal dekat area hospital miri..saya dapati tersangatlah slow dari tahun lepas lg..2 3  bulan ni lagi teruk.. penat dah complain dgn digi masih sma.. load youtube pn 144.. line full bar 4G+ lg tu...dulu okay sja tapi semakin teruk  adalah.. main game pn lag ping 999.. klu okay pn kejap laps tu x stable balik...maybe sudah masa berpindah ke telco lain.. penat sdh layan digi yg x kisah dgn complain pelanggan.. kwn pkai telco lain okay ja.. jgn sruh  complain lg.. complain ja dia ckap " kami dapati tiada masalah dengan line di kawasan anda".. pastu tutup complain.. complain lg.. sama jugak.. x membantu langsung...tq lah digi.. i am done with u.. byar bukan main mahal tp servis mcm babi.. ada siapa2 area miri yg mengalami masalah sama x?..  mungkin kna naik pokok kot  ckap line slow baru ada tindakan

Re: DIGI 150 UNLIMITED SLOW

Support
Posts: 110
Registered: ‎10-04-2015

Sekiranya anda dah buat aduan melalui aplikasi MyDigi, boleh semak respon rasmi kami mengenai aduan di bahagian 'My Case Status' bila anda tekan di nombor kes yang statusnya telah dikemaskini oleh sistem (di bahagian 'Notes') @Mr_zolt93

 

Boleh mesej terus ke Inbox kami, sertakan nombor telefon dan nombor kes untuk isu/aduan anda yang sebelum ni jika perlukan penjelasan lanjut ya, TQ 🙏🙏

Hope my answer has helped! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up. Click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster! Have a nice day.