|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: pengaktifan semula kad sim

Member
Posts: 2
Registered: ‎20-04-2020
Boleh tolong aktifkan no digi saya semula..0102566419

Re: pengaktifan semula kad sim

Member
Posts: 2
Registered: ‎23-04-2020
fon jatuh dalam air laut....saya nk menggunakan nombor tu sebab peting

Re: pengaktifan semula kad sim

Member
Posts: 2
Registered: ‎23-04-2020
nombor 01131854620....aktif kan balik

Re: pengaktifan semula kad sim

Support
Posts: 2,219
Registered: ‎01-12-2016

Menurut rekod, nombor telefon tersebut memang dah tamat perkhidmatan lama. Mohon dimaklumkan tidak dapat untuk mengaktifkan semula akaun Prepaid yang telah tamat perkhidmatan.

Re: pengaktifan semula kad sim

Member
Posts: 1
Registered: ‎28-04-2020
Hai Digi_Fero boleh tolong cek nombor saya tak.. sbb nak on dia x coneccted dgn mobile network... 0149683035.. tq

Re: pengaktifan semula kad sim

Member
Posts: 2
Registered: ‎31-05-2020
kenapa tiba2 simkad sy jadi no service . Adakah masih boleh digunakan nmbor ni .0163128576

Re: pengaktifan semula kad sim

Member
Posts: 2
Registered: ‎31-05-2020
kenapa tiba2 simkad sy jadi no service . Adakah masih boleh lagi digunakan nmbor ni .0163128576

Re: pengaktifan semula kad sim

Support
Posts: 577
Registered: ‎30-05-2019

Hi Syaaaaaaaa, mohon PM ke Inbox kami jika anda ada sebarang pertanyaan supaya kami boleh bantu anda, Terima Kasih.
 

Re: pengaktifan semula kad sim

Member
Posts: 3
Registered: ‎03-06-2020
Sim saya kena sekat sbb salah code puk... Tlg mcm aktifkan...

Re: pengaktifan semula kad sim

Member
Posts: 3
Registered: ‎03-06-2020
01126559061... Tda aktif.. Sbb salah puk... Cm mna nak aktifkan balik..