|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: pengaktifan semula kad sim

Member
Posts: 1
Registered: ‎02-11-2019
Saya nak tanya, saya baru beli number digi
016-3883188. Sya jrg guna. Nk tnya, nmber saya dah expired ke blom? Sebab x leh guna.. Bolehkah saya nak aktifkan semula?

Re: pengaktifan semula kad sim

Support
Posts: 159
Registered: ‎30-05-2019

Hi AbgUde, Mohon PM ke Inbox FB kami, sertakan nombor telefon bimbit anda, nama penuh dan IC 4 angka terakhir untuk kami semak lanjut, Terima Kasih.

 

Re: pengaktifan semula kad sim

Member
Posts: 1
Registered: ‎03-11-2019
may I know if this number is still active or not - 0146537996. tq Smiley Happy

Re: pengaktifan semula kad sim

Support
Posts: 159
Registered: ‎30-05-2019

Hi wannelee, please PM to our Inbox, including your phone number, full name, and IC last 4 digits for us to assist you further. TQ

 

Re: pengaktifan semula kad sim

Member
Posts: 1
Registered: ‎10-11-2019
Tolong aktifkan semula kad sim digi

Re: pengaktifan semula kad sim

Support
Posts: 3,308
Registered: ‎01-05-2015

Najmie1, sila PM kami nombor telefon anda di <sini> untuk semakan statusnya dulu ya. TQ.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Re: pengaktifan semula kad sim

Member
Posts: 1
Registered: ‎29-11-2019
hi nak tanya macam mana nak aktifkan semula sim card saya ? tolong check kan 0167400892

Re: pengaktifan semula kad sim

Support
Posts: 159
Registered: ‎30-05-2019

Hi shaarifin, mohon PM ke Inbox kami, sertakan nombor telefon bimbit anda, nama penuh dan nombor IC 4 angka terakhir untuk kami semakan lanjut, TQ

 

Re: pengaktifan semula kad sim

Member
Posts: 1
Registered: ‎02-12-2019
Hai boleh Tak check no ni Sama Ada active lg ka Tak ? 01136161464 , boleh Tak no lama buat sim baru yg sim yg Sama line

Re: pengaktifan semula kad sim

Support
Posts: 3,308
Registered: ‎01-05-2015

Ghost_Recon, sila semak PM anda dan berikan kami butiran yang diperlukan dulu ya. TQ,

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!