|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: pengaktifan semula kad sim

Support
Posts: 887
Registered: ‎30-05-2019

Hi Royson, mohon PM ke Inbox kami jika anda ada sebarang pertanyaan supaya kami boleh bantu anda, Terima Kasih.

Re: pengaktifan semula kad sim

Member
Posts: 2
Registered: ‎23-06-2020
Kenapa nombor saya (011-33192206) tidak aktif

Re: pengaktifan semula kad sim

Support
Posts: 5,718
Registered: ‎10-04-2015

Hi Asnah. PM (inbox) kami untuk semakan berkenaan dengan akaun anda.

 

Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: pengaktifan semula kad sim

Member
Posts: 1
Registered: ‎14-04-2021
Macam mana ya na aktif kan no saya ni klu na call orang lain boleh tapi klu saya yang di call tak boleh sms pun tak dapat ni no saya 0169318509

Re: pengaktifan semula kad sim

Support
Posts: 5,049
Registered: ‎01-05-2015

Aldimarhalim1, sila pastikan nombor ini aktif dengan baki kredit dan tempoh aktif reload masih ada dan cuba untuk buat test call semula ya. PM kami di <sini> jika perlukan bantuan lanjut ya. TQ.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Re: pengaktifan semula kad sim

Member
Posts: 1
Registered: ‎26-04-2021
Boleh tak aktif kan semula no digi saya 01136817134
Highlighted

Re: pengaktifan semula kad sim

Support
Posts: 4,099
Registered: ‎14-04-2015

amirulnaim, boleh PM kami nama penuh dan juga lokasi anda untuk semakan ke atas perkara ini? Tq.

Re: pengaktifan semula kad sim

Member
Posts: 1
Registered: ‎26-04-2021
Nama : Amirul naim lokasi setapak kl

Re: pengaktifan semula kad sim

Support
Posts: 2,951
Registered: ‎01-12-2016

Sila semak indox ya, Amirulnaim1. Terima kasih.

Re: pengaktifan semula kad sim

Member
Posts: 2
Registered: ‎27-04-2021
Boleh bantu reactivated number sy x? Semua data2 bank n akaun lain menggunakan nomber tue sebagai pengesahan. Saya terpaksa gunakan number tu kembali jika ingin tukarkan number peribadi. Mmg memerlukan sgt2 number tue balik. Ada apa2 langkah yg perlu sy buat? Baru sebulan number tue deactivated.