|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

Re: pengaktifan semula kad sim

Member
Posts: 1
Registered: ‎12-04-2020
Saya mau mohon buat aktif semula 0109489583
Highlighted

Re: pengaktifan semula kad sim

SuperUser
Posts: 1,714
Registered: ‎18-07-2017

Hai Itsnaqiah. Maaf, nombor prepaid yang sudah tamat tidak boleh diaktifkan semula. 

Highlighted

Re: kenapa nombor saya disekat dan mcm mna nak aktif kan semula nombor yg disekat

Member
Posts: 1
Registered: ‎04-08-2020
hi, nombor digi saya telah disekat.. saya dah cuba guna app my digi untuk turn off suspended my line.. tp tk dpt turn off.. boleh bntu tk mcm mna cara nk aktif kn simkad yg disekat??
Highlighted

Re: kenapa nombor saya disekat dan mcm mna nak aktif kan semula nombor yg disekat

Member
Posts: 1
Registered: ‎05-08-2020
Sama macam saya haritu dapat mesej line akan disekat pada 4 August kalau tak bagi konfirmasi nombor MyKad. Tapi sebab saya takut nak bagi informasi sulit manatau lah kan itu scam, saya tak bagi. Jadi sekarang internet tak boleh guna. Kalau nak reactivate pun dia cakap error dekat MyDigi app. Harap masalah ni boleh diselesaikan Smiley Sad
Highlighted

Re: kenapa nombor saya disekat dan mcm mna nak aktif kan semula nombor yg disekat

Support
Posts: 2,007
Registered: ‎01-12-2016

Mohon PM https://goo.gl/SxGJMl kami nombor untuk semakan lanjut. Terima Kasih.

Highlighted

Re: pengaktifan semula kad sim

Member
Posts: 1
Registered: ‎13-08-2020
Bolh tlg semak no sy ni aktif ke x.0103886979 tlg ye
Highlighted

Re: pengaktifan semula kad sim

Support
Posts: 2,007
Registered: ‎01-12-2016

Sila PM (https://goo.gl/SxGJMl) kami nombor telefon untuk semakan lanjut. TQ. 
 

Highlighted

Re: pengaktifan semula kad sim

Member
Posts: 1
Registered: ‎16-08-2020
Boleh aktifkan no Digi ini 016 9764706
Highlighted

Re: pengaktifan semula kad sim

Support
Posts: 469
Registered: ‎30-05-2019

Hi Zack59, mohon PM ke Inbox kami jika anda ada sebarang pertanyaan supaya kami boleh bantu anda, Terima Kasih.