|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: nombor di sekat

SuperUser
Posts: 1,714
Registered: ‎18-07-2017

Hai julizam. Sila PM (inbox) kami nama penuh dan 4 digit terakhir IC/pasport anda di sini: https://goo.gl/ztUhcG untuk semakan lanjut. Terima kasih.

Re: nombor di sekat

Member
Posts: 2
Registered: ‎02-01-2020
Tolong saya kenapa nommbor digi saya di sekat.... Ni nombor saya 0167071623.....nombor ni kawan saya yg daftarkan.... Kenape ni

Re: nombor di sekat

SuperUser
Posts: 1,714
Registered: ‎18-07-2017

Hai Nrainna. Sila PM (inbox) kami nama penuh dan 4 digit terakhir IC/pasport anda di sini: https://goo.gl/ztUhcG untuk semakan lanjut. Terima kasih.

Re: nombor di sekat atau sim card rosak

Member
Posts: 1
Registered: ‎29-03-2020
No digi saya Tiba2 tidak aktif... Tapi app my digi masih bole dibuka.... Adakah sim card rosak atau no saya disekat?

Re: nombor di sekat atau sim card rosak

Support
Posts: 4,251
Registered: ‎01-05-2015

Jaafar1, sila PM kami nombor telefon anda di <sini> untuk semakan status akaun dulu ya. TQ.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Fhone disekat

Member
Posts: 2
Registered: ‎20-04-2020
Hai digi. Macam mana nk aktifkan fhone yang disekat sebab tak bayar bil. Tapi saya sudah bayar, sim dah aktif. Cuma fhone je xboleh nk detect sim. Tolong saya

Re: Fhone disekat

Support
Posts: 3,209
Registered: ‎10-04-2015

Selamat tengah hari Wannizamuddin. PM (inbox) kami (Supports) untuk bantuan lanjut berkenaan dengan akaun anda ya. Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: Fhone disekat

Member
Posts: 2
Registered: ‎20-04-2020
Saya dh pm. Tapi xde yng reply

Re: Fhone disekat

Support
Posts: 2,219
Registered: ‎01-12-2016

Hi Wannizamuddin, Sila semak indox ya. Terima kasih. 

Re: bayar bil walaupun tutup line

Member
Posts: 1
Registered: ‎22-05-2020
Knp bila sy taknak guna postpaid tapi masih kena bayar bil yg mahal?
Boleh bg penjelasan