|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

how to stop digi new super buddyz?

[ Edited ]
Member
Posts: 3
Registered: ‎17-11-2016

i want to stop new supet buddyz...

I don't want to use the app  anymore

Highlighted

Re: how to stop digi new super buddyz?

Community Manager
Posts: 8,714
Registered: ‎20-04-2015

@nurulhazwani wrote:

i want to stop new supet buddyz...

I don't want to use the app  anymore


Please refer to New Super Buddyz FAQ for termination: http://new.digi.com.my/ecomm_C/services/default/New_Super_Buddyz


Hope my answer has helped! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up. If this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Avoid getting scammed with bogus Digi promotionsFake Facebook Scam Announcements
Highlighted

Re: how to stop digi new super buddyz?

Member
Posts: 2
Registered: ‎19-09-2019
please stopy super buddyz... please it is very important
Highlighted

Re: how to stop digi new super buddyz?

Support
Posts: 4,241
Registered: ‎01-05-2015

*128# > my account > DG savers > New Super Buddyz.

Please dial this code to stop the service from your phone ya.

Do PM us <here> should you need further assistance. TQ.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!
Highlighted

Re: how to stop digi new super buddyz?

Member
Posts: 1
Registered: ‎11-10-2019
Krdt saya selalu di telan Rm1 , bagaimana cara berhentikan Digi new super buddyz?
Highlighted

Re: how to stop digi new super buddyz?

Support
Posts: 2,218
Registered: ‎14-04-2015

NurH, untuk membatal dan mengaktifkan servis New Super Buddyz, anda boleh dial *128# > my account > DG savers > New Super Buddyz di phone anda ya

Highlighted

Re: how to stop digi new super buddyz?

Member
Posts: 1
Registered: ‎13-03-2020
Setiap kali saya reload digi mesti kena deduct new super buddyz suscriptions. Sedangkan saya tak suscribe and dalam suscriptions saya tak ada pun. And even saya tak guna apa apa. Still akan kena deduct seringgit seringgit sampai 0. Dah lama dah actually. Tapi baru sekarang saya start tak tahan. Duit asik hilang macam tu je. Dah macam scam dah digi ni. Please tolong saya. Thank you
Highlighted

Re: how to stop digi new super buddyz?

Support
Posts: 4,241
Registered: ‎01-05-2015

New Super Buddyz adalah servis panggilan & SMS tanpa had ke nombor Buddyz dengan caj hanya RM1/hari. Langganan servis ni tertakluk kepada auto-renewal setiap hari. Bagi menghentikan langganan, sila dial *128# > my account > DG savers > New Super Buddyz.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!
Highlighted

Re: how to stop digi new super buddyz?

Member
Posts: 2
Registered: ‎24-04-2020
Selalu kalau saya reload topup mesti akan ditolak rm 1 rm 1 sampai habis...dah 2 tahun dah...saya dah tak boleh sabar and saya nak hentikan qnew super buddyz tp tak tahu..macam mna caranya
Highlighted

Re: how to stop digi new super buddyz?

Member
Posts: 2
Registered: ‎24-04-2020
my acc nak kena tulis ap dan dg savers nak kena tulis ap