|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

hi tolong aktifkan voLTE

Member
Posts: 2
Registered: ‎17-07-2020
Di 01133044741... Thank you

Re: hi tolong aktifkan voLTE

Member
Posts: 2
Registered: ‎18-07-2020
Y15

Re: hi tolong aktifkan voLTE

Support
Posts: 889
Registered: ‎30-05-2019

Hi Ajid_spark, mohon PM ke Inbox kami, sertakan nombor telefon bimbit anda dan isu anda supaya kami boleh semak lanjut, Terima Kasih.

Highlighted

Re: hi tolong aktifkan voLTE

Member
Posts: 2
Registered: ‎02-01-2021
Digi tolong aktifkan VO LTE Saya di nmber 01126734492 Saya pakai fon realme c3

Re: hi tolong aktifkan voLTE

Support
Posts: 5,731
Registered: ‎10-04-2015

Hi Faizi1988. Model telefon Realme masih belum boleh menggunakan servis VoLTE kami. Pengaktifan tak dapat dilakukan untuk mengelakkan gangguan signal.

 

Untuk senarai model telefon yang boleh menggunakan servis VoLTE kami, anda boleh semak melalui link ini : https://www.digi.com.my/support/our-network/volte

 

Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

aktifkan VoLTE

Member
Posts: 3
Registered: ‎02-04-2021
Tlg aktifkan VoLTE sy . Sy ter off kan.

No. Hp : 0165285873
Model hp : Iphone 7Plus

Re: aktifkan VoLTE

Support
Posts: 2,959
Registered: ‎01-12-2016

VoLTE servis dah diaktif untuk nombor telefon anda ya. Sila restart semula telefon sekarang dan cuba semula. TQ.
 

Internet

Member
Posts: 3
Registered: ‎02-04-2021
Kenapa lps sy topup semalam dia auto subscribe internet sy and sy amik pakej yg rm35 tu yg unlimited sosial dan 9gb lpstu dia takde keluar dekat my digi app mengenai internet sy langgan tu. Sblm sy topup tu sy ada subsribe internet utk 1 hari rm4 4gb dan akan habis ptg ni.. ke kena tunggu internet satu hari tu abis baru dia keluar ye?

Re: Internet

Support
Posts: 4,117
Registered: ‎14-04-2015

Puteriiii, boleh PM kami nama penuh dan nombor phone anda untuk semakan ke atas perkara ini? Tq.

Re: Internet

Member
Posts: 3
Registered: ‎02-04-2021
Puteri Nur Aina Binti Mohd Rosni
016-5285873