|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

Re: NAMA PENDAFTAR ATAS NOMBOR SAYA

Support
Posts: 809
Registered: ‎18-11-2016

Hi 01116210913, Boleh kami tahu pasal apa promo? Sila merujuk ke laman web Digi untuk menyemak tawaran dan promo terkini. http://new.digi.com.my/home. Terima kasih

Highlighted

Re: Tukar nama pendaftar

Member
Posts: 1
Registered: ‎29-09-2017
Boleh tukar nama pemilik sim kad tak? Sekira nya saya hanya mempunyai sim kad nombor tu, & pack Sim kad.Pemilik asal tak tahu kat mana.Salinan ic pemilik asal pun saya takde. Ada cara tak macam mana nk selesai kan masalah yang sya hadapi ni? Tq.
Highlighted

Re: Tukar nama pendaftar

Support
Posts: 2,073
Registered: ‎14-04-2015

PutraSyazal, untuk proses tukar milik nama, kedua - dua belah pihak perlu walk in ke Digi Store utama kami untuk melakukan penukaran hak milik. 

Highlighted

TUKAR NAMA PEMILIK SIM KAD

Member
Posts: 1
Registered: ‎07-11-2017
Hi...bolehkah saya tukar nama pemilik sim kad yang lama kepada nama saya tanpa sim bracket?? Tapi saya ada salinan ic pemilik lama...
Highlighted

Re: TUKAR NAMA PEMILIK SIM KAD

Support
Posts: 2,977
Registered: ‎10-04-2015

Selamat pagi Wan_RARE. Boleh tukar tanpa SIM bracket. Kedua-dua individu (pemilik sekarang dan pemilik baru) perlu pergi ke Digi Store untuk membuat penukaran nama. Anda tidak boleh membawa salinan IC dia. Wakil/surat kebenaran juga tidak dibenarkan.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!
Highlighted

Re: TUKAR NAMA PEMILIK SIM KAD

Member
Posts: 1
Registered: ‎04-12-2017

Bole saya gunakan video call ? 

Highlighted

Re: TUKAR NAMA PEMILIK SIM KAD

Support
Posts: 2,977
Registered: ‎10-04-2015

Maaf, tak boleh. Kedua-dua individu perlu pergi ke Digi Store yang sama pada hari yang sama untuk proses pertukaran nama.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!
Highlighted

Re: NAMA PENDAFTAR ATAS NOMBOR SAYA

Member
Posts: 1
Registered: ‎24-01-2018
Macamna nak terminate digi tapi daftar atas nama orang lain?..dia duduk jauh..bolehka ambik salinan ic dia pastu kita buat sndiri di digi centre
Highlighted

Re: NAMA PENDAFTAR ATAS NOMBOR SAYA

SuperUser
Posts: 1,714
Registered: ‎18-07-2017

Hi Fuzah. Pembatalan akaun Postpaid perlu dibuat di Digi Store oleh pemilik berdaftar sendiri. Untuk semakan senarai lokasi Digi Store kami, sila lawati pautan ini: http://new.digi.com.my/support/digi-store dan tandakan Digi Store di bahagian Outlet. Terima kasih.

Highlighted

Re: NAMA PENDAFTAR ATAS NOMBOR SAYA

Member
Posts: 1
Registered: ‎20-02-2018

i nak tahu siapa nama pendaftar kad sim digi saya...