|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

MyDigi (App) slow

Member
Posts: 8
Registered: ‎10-10-2017

Kenapa ye bila saya open mydigi app android slow sgt page depan keluar dan bila klik mana-mana  pada screen dia pun lambat  juga. Nak kata line internet saya slow , apps lain ok je pun.

Tak de solution ke? Bila update app mydigi tu pun still sama. App yang lama laju lagi.  

Highlighted

Re: MyDigi (App) slow

Contributor
Posts: 16
Registered: ‎28-10-2015

Hi Ain, boleh saya tahu Ain pakai device apa? And Ain dah cuba clear cache app MyDigi? Ain boleh cuba clear cache dalam Settings -> App Manager -> MyDigi -> Clear cache

Re: MyDigi (App) slow

Member
Posts: 8
Registered: ‎10-10-2017

Saya pakai  asus zenfone 5.  Saya sudah clear cache tapi still lama. Bila  klik app tersebut ambil masa dalam 1 minit untuk  keluar  page depan and nak papar amount balance tu pun sama. 

Re: MyDigi (App) slow

SuperUser
Posts: 182
Registered: ‎17-07-2016

I baru je try hari ni. So far, MyDigi app loads up quite fast. Around few seconds later, I dah boleh nampak I punya account data balance, details, etc. 

 

Mungkin you boleh try lagi sekali hari ni, tengok dah ok tak?

Re: MyDigi (App) slow

Member
Posts: 8
Registered: ‎10-10-2017

Okla...tp tak smooth bila click pape..i still prefer app digi sblm ini. Just one click can go to another menu..not for new app,bila click  nk papar tu lambat sgt..menyebabkan user akan click byk kali...prefer buh loading image utk menunjukkan menu tu telah di click..

Re: MyDigi (App) slow

Support
Posts: 3,292
Registered: ‎01-05-2015

Terima kasih untuk maklumbalas yang diberikan, ain06. Diharap ada perubahan yang akan dilakukan untuk kemaskini yang akan datang. Terima kasih sekali lagi di atas sokongan anda :-)

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!