|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

1gb free popup on mydigi apps

[ Edited ]
Member
Posts: 2
Registered: ‎11-06-2019

Bila buka digi apps mesti popup ni timbul suruh redeem free 1gb.. bila kilk apa pun takda. Dah la PM muhidin kencing doit BPN haram tak bayar 1 sen pun tiada yang tercicir gebangnya.. Dah ni digi plak nak menipu jugak dengan fake rewards.. cukup la digi oi dengan fake rewads ni..jangan menambah kesengsaraan orang.. PKP ni menyusahkan hidup aku, bantuan tak dapat, kerja kena buang nak makan pun kena pegi mencuri .. apa dah jadi la dengan malaysia semua orang tamak haloba pentingkan keuntungan diri sendiri saja. Dh jauh aku ni haha.. ok sekian terima kaseh

Re: 1gb free popup on mydigi apps

[ Edited ]
Member
Posts: 2
Registered: ‎11-06-2019

Screenshot_2020-05-29-23-10-39-37.png

 

ada lagi popup ni tapi harem tak boleh redeem pon. fake macam digi

Re: 1gb free popup on mydigi apps

Support
Posts: 2,980
Registered: ‎01-12-2016

Hi scalet, Sila PM (https://goo.gl/SxGJMl) kami nombor telefon dan nama penuh anda untuk semakan dan bantuan selanjutnya ke atas perkara ini. Terima kasih.

Re: 1gb free popup on mydigi apps

Member
Posts: 6
Registered: ‎29-06-2020
Kenape line digi sangat slow sekarang??

Re: 1gb free popup on mydigi apps

Support
Posts: 2,980
Registered: ‎01-12-2016

Kami amat menghargai maklum balas anda, AMIRUL28. Jika anda masih mengalami masalah yang sama sehingga kini, sila reportkan maklum balas rangkaian melalui applikasi MyDigi baru (Log in Mydigi > klik ikon Menu sebelah atas kiri> Support>Network Coverage) supaya siasatan lanjut boleh dilaksanakan. Hasil siasatan kes anda akan dikemaskinikan di bawah 'Status Kes Saya' di MyDigi ya. Terima kasih.

Re: 1gb free popup on mydigi apps

Member
Posts: 3
Registered: ‎23-02-2021
Macam mana nak dapat

Re: 1gb free popup on mydigi apps

Member
Posts: 3
Registered: ‎23-02-2021
Mcm mna nak dapat

Re: 1gb free popup on mydigi apps

Support
Posts: 5,875
Registered: ‎10-04-2015

Hi Hairiey95. Tawaran akan diberikan dari semasa ke semasa. Anda boleh semak aplikasi MyDigi anda ya.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: 1gb free popup on mydigi apps

Member
Posts: 1
Registered: ‎24-02-2021
Cara mendapat kan free satu gB

Re: 1gb free popup on mydigi apps

Support
Posts: 5,059
Registered: ‎01-05-2015

Bagi kuota Free 1GB Productivity Internet, penebusan boleh dilakukan setiap hari dengan mendial kod di bawah.

Postpaid: *238*1*1#

Prepaid: *338*1*1# P

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!