|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Bukan Checklist Raya Biasa-Biasa!

by Community Manager ‎31-05-2019 06:17 PM - edited ‎31-05-2019 06:18 PM

Raya makin menghampiri dan baju raya pun mesti dah ready. Tapi korang yakin ke korang dah #RayaReady? Jom tengok senarai kat bawah untuk check apa lagi perlu disediakan!

 

1. “Balik Kampung” Playlist

1.gif

Serlahkan mood raya ketika balik kampung ! Lagu raya tradisional mahupun lagu baru, semua pun ons!

 

2. Bersedia dengan kumpulan gossip-gossip terkini untuk membawang

TEAA.gif

Raya kan setahun sekali, gossip pun kena lah update sekali.

 

3. Membawa perut kosong ketika beraya

EAT.gif

Bila beraya, ada satu je misi kita… iaitu makan.

 

4. Series Netflix untuk menemani diri anda

netflix-1.gif

Bila mak mula beraya di rumah orang kita tak pernah tahu pun kewujudan lebih dari 5 jam.

 

5. Posing #OOTD raya yang paling ons

MODEL.gif

Kalau tak post gambar #OOTD Raya dekat Instagram, memang tak sah lah kita punya #SHRMZB

 

6. Set jawapan untuk menjawab soalan-soalan wajib makcik

cue card.gif

*Jawapan Selamat*

 

7. Kalkulator untuk mengira segala lemak dan kalori

calculator.gif

Bila makan tak ingat dunia, masa untuk kita memulakan kira-kira selepas Raya.

 

8. Tisu untuk semua iklan raya yang menyentuh hati

CRY.gif

Setiap tahun mesti ada iklan Raya yang buat-buat kupas bawang…..


Anda pasti yang anda dah ready untuk Raya? Apa kata anda tengokk dulu iklan Raya Digi yang berkisahkan tentang perjuangan #HeroRealiti disini

Meet our Support team and SuperUsers