|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

terminated contract

Member
Posts: 3
Registered: ‎20-03-2020
hi saya dapat surat tunggakan dari digi saya nak bayar guna cash boleh tpi dlm tempoh kawalan pergerakan kedai digi tutup boleh ke bagi tempoh tersebut. boleh ke saya bayar tunggakan dan terminated contract plan postpaid 58 saya tu? berapa caj dikenakan utk tamatkan contract tu adakah termasuk dgn caj tunggakan? adakah total keseluruhan hanya yg dinyatakan dlm surat ini sahaja perlu saya bayar?
Highlighted

Re: terminated contract

Support
Posts: 2,623
Registered: ‎10-04-2015

Hi cicii. Kami akan terus membantu melalui PM yang anda berikan ya. Terima kasih dan stay safe!

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!
Highlighted

Re: terminated contract

Member
Posts: 3
Registered: ‎20-03-2020
iyaa, boleh tak bantu saya secepat mungkin reply ya ..hmm. tengah keliru sekarang ni. pm private juga yaaa 😟
Highlighted

Re: terminated contract

Support
Posts: 4,076
Registered: ‎01-05-2015

cicii, sila semak PM anda ya. TQ.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!
Highlighted

Re: terminated contract

Member
Posts: 3
Registered: ‎20-03-2020
cicii dah reply..sila reply cici K. maksudnya kalau dh tak aktif akaun dibatalkan tu ertinya dah termination contract ke? sbb cici ambik postpaid58 tu dulu sekali dgn phone , tu nak tamatkan dan settlekan bayaran. tapi boleh cici bayar utk cash?? dan cici boleh dapatkan surat apa2 settlement dari digi x kalau dah bayar? lepastu takde dlm ctos kan kalau ada bukti surat bayaran semua tu??
Highlighted

Re: terminated contract

Support
Posts: 4,076
Registered: ‎01-05-2015

Sila semak PM anda ya, cicii  :-)

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!