|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: sewaan tanah bagi membina pencawang

Member
Member
Posts: 1
Registered: ‎31-05-2021
Sy mencadangkn sewaan tanah/tapak di kawasan masjid nurul huda kmpung parit mahang atau ditapak lot tanah persendirian..bg pencawang telekomunikasi ,blh hubungi sya di 0109845349...kawasan ini behampiran dgn taman..dan jg highway WCE dan latar ...mohon petimbangkn cadangan ini

Re: sewaan tanah bagi membina pencawang

Support
Posts: 5,861
Registered: ‎10-04-2015

Hi OM1. Rujuk komen-komen kami di atas / page yang sebelum ni untuk menghantarkan cadangan. Hantarkannya selepas 6 Jun 2021 sebab sekarang ni, sistem tersebut sedang diselenggara.

 

Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: sewaan tanah bagi membina pencawang

Member
Posts: 2
Registered: ‎17-12-2019
Hi digi. Saya ada tanah untuk disewa sebagai pencawang dikawasan Ijok dan Kampung Api-Api Kuala Selangor. Saya juga pernah usulkan pada center, dia akan buat semakan pada user di situ.

Re: sewaan tanah bagi membina pencawang

Support
Posts: 4,185
Registered: ‎14-04-2015

Hafizsubaru29, anda boleh hantarkan info lengkap lokasi tersebut ke email ini - help@digi.com.my ya. Servis email kami dalam penyelengaraan sekarang ini dan akan kembali beroperasi pada 7/6/21 nanti Smiley Happy

Re: sewaan tanah bagi membina pencawang

Member
Posts: 2
Registered: ‎11-06-2021
Hi Digi
Saya memilih tanah untuk memberi area kepada Digi coverage Digi kat sini teruk boleh buat call je kalau line internet memang teruk nak hantar WhatsApp pn ambikl masa panjang jadi harap harap Digi dapat pertimbngkan kerana sekarg blajar pn online no utk kepentingan anak muda generasi baru

Re: sewaan tanah bagi membina pencawang

Support
Posts: 652
Registered: ‎06-12-2019

Hai. Anda boleh hantarkan email di alamat help@digi.com.my untuk sebarang pertanyaan atau semakan lanjut berkenaan sewaan tanah. Terima kasih. Smiley Happy 

Re: sewaan tanah bagi membina pencawang

Member
Posts: 2
Registered: ‎11-06-2021
Harap respon dri orang Digi sbb saya email lain lain yg dia bls harap boleh bagi kerjasama

Re: sewaan tanah bagi membina pencawang

Member
Posts: 2
Registered: ‎17-12-2019
Di sini saya serta kan peta lokasi

Re: sewaan tanah bagi membina pencawang

Support
Posts: 4,185
Registered: ‎14-04-2015

Hafizsubaru29, anda boleh beri info lengkap lokasi anda dan butiran anda ke help@digi.com.my ya Smiley Happy 

Tolong Upgrade Pencawang.

Member
Posts: 4
Registered: ‎07-12-2017

Hi,

 

Saya ni dah 1 bulan rasa internet slow yang terlampau slow sampai disconnect. awal tahun hari tu dah buat report dan diorang kata dah apply kat majlis untuk bina pencawang baru sebab pencawang yang ada ni perlu diupgrade. dan technician kata pertengahan bulan. tidak ada apa apa tindakan pun ni dah bulan 7  tau, kan dah tahu tempat saya ni ramai pakai digi, upgrade lah cepat sikit. saya ni kena belajar dari rumah pastu internet pula slow kadang kadang kena disconnect. tolong cepat sikit ye. saya penat ni dengan internet macam ni. baru baru ni report cakap lain pula haih macam mana ni. tolong ye digi. nak tunggu fibre taktahulah bila nya nak pasang haih.

 

sekian terima kasih.