|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: sewaan tanah bagi membina pencawang

Support
Posts: 3,052
Registered: ‎14-04-2015

Azri4, anda boleh menhantar info lengkap lokasi tersebut ke help@digi.com.my untuk bantuan selanjutnya Smiley Happy

Re: sewaan tanah bagi membina pencawang

Member
Posts: 2
Registered: ‎03-01-2021
Kawasan tempat tinggal saya tiada liputan Internet semua telco. Saya ada sebidang tanah yg berada di tengah kawasan lapang dan sangat sesuai untuk bina pencawang. Kalau digi berminat nak sewa boleh hubungi saya 0179365448

Re: sewaan tanah bagi membina pencawang

Support
Posts: 4,305
Registered: ‎10-04-2015

Hi serishukri. Anda boleh rujuk komen-komen di atas untuk menghantarkan permohonan ya.

 

Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: sewaan tanah bagi membina pencawang

Member
Posts: 1
Registered: ‎16-01-2021
Hi digi.. ayah saya ada sebidang tanah berkeluasan 1ekar di daerah sik kedah kawasan teloi.. saya bercadang ingin memberikan sewaan tanah kepada pihak digi agar dapat membantu penduduk di daerah berkenaan untuk mendapat liputan lebih luas bersama digi.. terus hubungi saya di talian 017 555 1756.

Re: sewaan tanah bagi membina pencawang

Support
Posts: 470
Registered: ‎06-12-2019

Hai. Anda boleh hantarkan email di alamat help@digi.com.my untuk sebarang pertanyaan atau semakan lanjut berkenaan sewaan tanah.  

Re: sewaan tanah bagi membina pencawang

Contributor
Posts: 42
Registered: ‎16-02-2021
Tlg la mcm mana saya mahu membatal kan nya , apa yang terjadi nie semua nie , di sebab kan kesilapan saya sendiri . Saya sgt terkesan qpa yg berlaku. . Saya terlalu leka tanpa memikir kan kesan nya . Macam mana saya nk selesai kan. .

Re: sewaan tanah bagi membina pencawang

Member
Posts: 1
Registered: ‎25-02-2021

Hi Digi,

Sy AJK kampung Changkat inigin memaklum bawa liputan di kawasan sy ini  memang teramat teruk tambah waktu puncak, Namum begiru sy telah berbincang dengan Ketu kampung ini untuk memasang satu pencawang khas untuk Digi di atas sebiding tanah milik kerajaan tetapi di kawal selia oleh ketua kampung kami. Mungkin ini ada lah peluang kami untuk berbakti kepada kampung atas sewas yang diterima dan juga kami boleh memanfaatkan liputan Digi di kampung kami nnt. Jika tuan berminat boleh lah berhubung terus dengan sy di 0102056251

 

sekian 

Re: sewaan tanah bagi membina pencawang

Support
Posts: 104
Registered: ‎10-04-2015

Hi @manafza, sekiranya anda ada hartanah yang ingin disewakan untuk lokasi pembinaan pencawang, anda boleh emel terus ke help@digi.com.my dan sertakan maklumat lanjut berkenaan hartanah untuk pertimbangan lanjut oleh bahagian berkenaan. Jika bersesuaian nanti, anda akan dihubungi secepat mungkin ya, TQ :-)

Hope my answer has helped! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up. Click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster! Have a nice day.

Re: sewaan tanah bagi membina pencawang

[ Edited ]
Member
Posts: 1
Registered: ‎28-02-2021
Hai
saya nak bagi tanah sewa kampung seputih bakai kuala ketil..terus sangat lain..yang ada line celcom itu pun *kadang* ada *kadang* tidak ada..saya ada dua sim sim digi...balik kampung line tak berapa ada.kerap hilangakan diri..jika berminat hubungilah saya.
0195554518

Re: sewaan tanah bagi membina pencawang

Support
Posts: 4,305
Registered: ‎10-04-2015

Selamat pagi Adminshah77. Hantarkan cadangan anda melalui aplikasi MyDigi >> Support >> General Enquiry >> pilih Other category. Kalau lokasi bersesuaian dan untuk tindakan lanjut, anda akan dihubungi semula ya. 

 

Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!