|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

How to cancel for deduction RM3

Member
Posts: 1
Registered: ‎07-11-2018
Help me for unsubscribed this message.
Highlighted

Re: How to cancel for deduction RM3

Support
Posts: 4,234
Registered: ‎01-05-2015

Quickly type STOP ALL and send this SMS to 36247 to stop the subscription ya, TUANWHAHIDA. We wish to clarify that service from 3XXXX numbers is a non-DiGi (third party) services.

 

Help me for unsubscribed this message.
Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!
Highlighted

Re: How to cancel for deduction RM3

Member
Posts: 1
Registered: ‎29-08-2019
RM3.00:New video today: http://bit.ly/2IQnHKB

How unsubscribe. Pls help
Highlighted

Re: How to cancel for deduction RM3

Member
Posts: 1
Registered: ‎29-08-2019
Deduction notification from 32988.Never subscribe the Service..when reply to stop the msg never goes out and keep hanging and later apps is closed. Pls helo me
Highlighted

Re: How to cancel for deduction RM3

Support
Posts: 4,234
Registered: ‎01-05-2015

We wish to clarify that service from 3XXXX numbers is non-DiGi (third party) services. It can be unsubscribed by sending SMS STOP ALL to 32988 (or other number stated in the message.

 

mathu1106, please check if the message stated any 3XXXX number. If nothing, kindly PM us your phone number and screenshot of the message <here> for further clarification ya.

 

More info on the 3rd party SMS service here

https://community.digi.com.my/t5/Apps-Services/Third-Party-Charges-for-SMS-from-Content-Providers/ta...

 

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!
Highlighted

Re: How to cancel for deduction RM3

Member
Posts: 1
Registered: ‎08-09-2019
dorang rembat credit saya ni. tolonggg, patut la credit banyk hilang. saya tak pernah langgan apa apa pun
Highlighted

Re: How to cancel for deduction RM3

Anonymous
Posts: 0

Hi syarifitri, sila PM kami nombor telefon anda, nama penuh dan empat angka terakhir nombor IC anda supaya pihak kami dapat membuat semakan lanjut berkaitan isu penolakan kredit dalam akaun Digi anda. Klik di sini untuk PM: https://bit.ly/2ERJb4N . Terima kasih. 

Highlighted

Re: How to cancel for deduction RM3

Member
Posts: 1
Registered: ‎23-01-2020
Boleh di katakan tiap minggu ada je msj bunyi "Subscription renewed. No subscription fee price. Rm3.00/sms. 30sms/monthly. Next renewal is 22/02/2020. To stop send stop bcc to 33375" bila dh reply stop mmg stop untk bln ni ja..tapi crdt ttp kena potong.. kalau sya relod rm10 dlm masa sehari di potong habis dgn mcm2 auto renewal dari digi..nak reply stop all pun credit dah hbs di telan! Tiap kali relod mmg kena ngap dgn auto renewal digi subscription..Lepas tu call helpline 1300 22 3228 tu pun tak angkat langsung.. mcm nak stop pemernantly bnda ni..buang duit sya jak setiap hari relod! Maka sya tak pnh subscribe apa2. Then ada jak iklan2 kluar di screen wall sya ni..dah lah iklan pelik2..gmbar yg tak elok pun penah kluar di screen tlfon sya ni.. puas saya "round" setting telefon n setting dlm fone tapi sama juga..iklan n msj sama ttp masuk.. apa lagi kalau sya relod fone sya.. rancak juga msj dari digi masok dlm fone sya ni. Mcm mna nak stop bnda ni ya.. dh reply stop tpi ttp msk juga msj sama klu sy relod fone saya.. digi careline boleh ke block number ni 33375? Tlng saya mcm na nk stop bnda ni.. hbs duit je isi relod rm5 setiap hari..pening kpla sya ni..

Satu lagi mesej dari +4799910910
Bunyi mcm ni " you apply registration with mobile phone number. Activation code:406792( Alipay) -ni apa pula msj ni.. msj pelik2 masok ke fone sy ni.. sakit hati tol kalau crdt kena ptong.. bukan sikit..sklai msj masok ptong Rm3/4..

Sya scrrenshot msj2 tu..
Highlighted

Re: How to cancel for deduction RM3

Member
Posts: 1
Registered: ‎12-06-2020
pulsa saya slalu di ambil
Highlighted

Re: How to cancel for deduction RM3

Support
Posts: 2,192
Registered: ‎01-12-2016

Ada dapat SMS tak bila kredit ditolak, Ratoni? Sila PM (https://goo.gl/SxGJMl) kami untuk semakan dan bantuan lanjut. Terima kasih.