|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Digi KAKI SOCIAL 30(5GB+FREE SOCIAL)

Member
Posts: 1
Registered: ‎21-06-2018
21 june 2018 tak pasal2 kredit kena potong sedang kan saya tak pernah melanggan apa2 pakej internet digi ,lagi pun handphone saya pun bukan jenis yg dapat melayari internet.
Mcm mana nak stop dan minta refund balik kredit dari benda yg saya tak langgan.tq
44B65B65-0C4B-44D7-972D-62E059D1C1EF-3124-000002A31AA1639A_tmp.jpg

Re: Digi KAKI SOCIAL 30(5GB+FREE SOCIAL)

Member
Posts: 2
Registered: ‎29-11-2017
Plan ni dh takder dlm pilihan bulanan..knapa mcm tu? Sya pun pernah kena tolak data dr bulanan 5gb padahal sya mendengar Spotify yg sepatutnya di tolak dari music freedom.. dah report.. reply dr Digi kata takder caj dr bulanan..hanya caj biasa sahaja..tetapi sya dpt sms mengtakan telah menggunakan 75% dr langganan bulanan..pelik betul.. pastu sya tukar ke rm35 6gb free social..tgk Astro on the go (sepatutnya termasuk dlm video freedom 2.5gb a week)pun kena potong dr langganan 6gb atas alasan pakej langganan BUKAN AUTO RENEW..aduihh...
Highlighted

Re: Digi KAKI SOCIAL 30(5GB+FREE SOCIAL)

Support
Posts: 1,483
Registered: ‎10-04-2015

Hi Fiq75. Pakej Kaki Social sudah lama tidak ditawarkan untuk langganan yang baru. Untuk semakan pakej-pakej terbaru yang ditawarkan, anda boleh semak melalui menu *116# atau melalui aplikasi MyDigi. Terima kasih. 

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!