|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

Re: Betul atau penipuan

Member
Posts: 4
Registered: ‎07-01-2020
Jgn gunakan bank tu maksudnye saya dh x boleh guna bank tu dh?
N saya perlu abaikan scammer tu?
Sbb die ckp saya nnti kne bayar hutang kat bankk kalau x bank in duit yg die mintak
Highlighted

Re: Betul atau penipuan

Member
Posts: 4
Registered: ‎07-01-2020
Jgn gunakan bank tu maksudnye saya dh x boleh guna bank tu dh?
N saya perlu abaikan scammer tu?
Sbb die ckp saya nnti kne bayar hutang kat bankk kalau x bank in duit yg die mintak
Jadi mcm mana?
Highlighted

Re: Betul atau penipuan

Support
Posts: 2,060
Registered: ‎14-04-2015

Ya, abaikan scammer tersebut. Jika anda tak beri info bank. sepatutnya tiada masalah. 

Highlighted

Re: Betul atau penipuan

Member
Posts: 4
Registered: ‎07-01-2020
Tapi saya dh terbagi.. Hmmm.. Bagaimana ni
Highlighted

Re: Betul atau penipuan

Support
Posts: 2,060
Registered: ‎14-04-2015

Aishahsaar, boleh inbox kami maklumat lengkap dan nama penuh anda untuk semakan dan bantuan selanjutnya ke atas perkara ini? Tq.

Highlighted

Re: Betul atau penipuan

Member
Posts: 1
Registered: ‎17-04-2020
Saya nak tnya,digi ada bgi tw kat saya yg saya memenangi tlfn pintar.Adakah benar ttg pemberian hadiah ni?
Highlighted

Re: Betul atau penipuan

Support
Posts: 2,924
Registered: ‎10-04-2015

Selamat petang RahimNasir. We don't offer such offer / contest. Please ignore it to avoid the inconvenienced. Thank you.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!
Highlighted

Re: Betul atau penipuan

Member
Posts: 1
Registered: ‎23-04-2020
Saya dapat notification macam ni semasa saya sedang melayari google chrome.adakah ini betul hadiah dari digi untuk ulangtahun digi yang ke-25 atau ini hanyalah satu penipuan.harap digi dapat menjawap pertanyaan saya.
Highlighted

Re: Betul atau penipuan

Support
Posts: 2,088
Registered: ‎01-12-2016

Website tersebut bukan dari Digi ya. Jika kami ada menawarkan sebarang peraduan atau hadiah, kami akan maklumkan di laman web Digi ya. Atas tujuan keselamatan, sila jangan berkongsi maklumat akaun dan peribadi kepada pihak ketiga. Maklumat lanjut, sila layari -https://community.digi.com.my/t5/Welcome-and-Announcements/Stay-Safe-From-Scams-with-Digi/ta-p/54105... kasih.

Highlighted

Re: Betul atau penipuan

Member
Posts: 5
Registered: ‎31-12-2019
adakah ini benar