|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

128k sim card

Member
Posts: 2
Registered: ‎10-04-2020
nak tanya .. sy pakai ipx LL set punya.. tp sejak 2 menjak ni loading dia makin slow la.. nk tgk netflix astro go n twitter semua slow.. kenapa eh? ada kah sebab pakai line digi 64k punya sim ke mcm mn or do u have simcard 128k instead 64k

Re: 128k sim card

Member
Posts: 5
Registered: ‎13-10-2020
Saya pun ada tanya digi store. Mereka hanya ada 64k simcard. Sy beli simcard baru maxis, jenis 128k. Network digi ni kan, kalau main game, tangan cover handphone, drop jadi 3g. Tp kalau maxis, line die stabil sangat, ping pun low je. Tak tau nak komen ape. Kesudahannya, guna second phone, buat hotspot. Baru stabil line digi. Sensitif sangat linenya. Gedik. Hahaha

Re: 128k sim card

Member
Posts: 5
Registered: ‎13-10-2020
Lagi 1, kalau report masalah line, mereka akan check, then case closed sbb line okay. Tp masalahnya user ni main game, mesti nak pegang handphone, apa gila main game, tak boleh cover body handphone langsung. Kita nak solution. Bukan penyebab line tu drop. Percaya la, kalau digi author reply, dia akan suruh pm atau buat report. Lawak yang tak habis². Hahaha