|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Please check my broadband

Member
Posts: 5
Registered: ‎24-01-2021
Aku rasa macam nak memaki satu demi satu staff digi. Digi infinite aku guna, time nak main game, ping tinggi melambung 120ms ~ 210ms selama beberapa saat. Sedar-sedar dah kalah game. Kalau ada siput bahbi, siput bahbi tu lagi laju. Tolonglah wei.. Orang bayar mahal dari fibre optic tapi fibre optic lagi stabil. Apa buduh servis kamu sekarang ni.. Adei..

Re: Please check my broadband

Member
Posts: 5
Registered: ‎24-01-2021
Saya report kat support mydigi, katanya akan fix masalah sebelum bulan Jun. Bila buat report baru, September pula akan kena fix. Apa bodoh digi ni? Ping game makin sampah. Apa korang buat? Dahlah tengok netflix slow macam siput bahbiii.. Cap speed ada dalam kontrak ke bayar bila langgan infinite 150? Servis hampeh. Jawablah oooii..