|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted
Accepted Solution

HOW TO CHANGE USER NAME AND PASSWORD FOR MOBIFI

Member
Posts: 3
Registered: ‎25-01-2016

Hi, could someone please help me how to change the username and password for my mobifi? Thanks in advance 

Highlighted

Re: HOW TO CHANGE USER NAME AND PASSWORD FOR MOBIFI

Community Manager
Posts: 8,687
Registered: ‎20-04-2015

You can configure mobifi's settings by going to http://192.168.1.1. You can use an browser to access to this page once you're connected to the Mifi device.

 

Then the default password should be 'Digi1234'. Then feel free to customize the settings to your liking.


Hope my answer has helped! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up. If this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Avoid getting scammed with bogus Digi promotionsFake Facebook Scam Announcements
Highlighted

Re: HOW TO CHANGE USER NAME AND PASSWORD FOR MOBIFI

Member
Posts: 3
Registered: ‎25-01-2016
Thank you MrOctopusK. Problem solved.
Highlighted

Re: HOW TO CHANGE USER NAME AND PASSWORD FOR MOBIFI

Member
Posts: 1
Registered: ‎08-08-2016

Hye.  I try to reach the link but failed. Is there any other solution for me to change the password and ID? Thanks in advance

Highlighted

Re: HOW TO CHANGE USER NAME AND PASSWORD FOR MOBIFI

Support
Posts: 2,607
Registered: ‎10-04-2015

Hi Auliya. First of all, you need to connect your device to your laptop/PC. Try again to insert that link after that. 

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!
Highlighted

Re: HOW TO CHANGE USER NAME AND PASSWORD FOR MOBIFI

Member
Posts: 1
Registered: ‎14-10-2016

haii. saya baru je beli mobifi broadband. tetapi, password wifi tertulis di screen broadband , jd sangat senang utk org lain ambil password and gunakan hotspot saya ni. jd, saya nak tahu, macam mana nak delete tulisan password di screen tu ye? boleh bantu?





Highlighted

Re: HOW TO CHANGE USER NAME AND PASSWORD FOR MOBIFI

Support
Posts: 2,607
Registered: ‎10-04-2015

Hi muslihahsahrir, mungkin boleh cuba tengok butiran dalam buku panduan yang ada dalam kotak. Untuk lebih kepastian, anda boleh cuba hubungi Huawei (pembekal mobifi) untuk mengetahui lebih lanjut tentang model tu ye.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!
Highlighted

Re: Dowload free youtube without using quota

Member
Posts: 1
Registered: ‎22-11-2016

hello sy ada masalah sedikit dan pertanyaan,saya ada beli mobile mifi model E5577 dan memakai simkad standard, apa yang saya tau untuk download free streaming youtube dan lain-lain kena masukkan simkad tersebut kedalam handphone dan masalah yg saya hadapi ialah, casing simkad handphone sy menggunakan nano simkad manakala simkad broadband digi saya ialah standard, soalan saya adakan sy boleh download youtube dan free streaming yg lain menggunakan wifi sahaja atau mesti masukkan simkad broadband kedalam handphone untuk download free streaming

Highlighted

Re: Dowload free youtube without using quota

Community Manager
Posts: 8,687
Registered: ‎20-04-2015

@johari76 wrote:

hello sy ada masalah sedikit dan pertanyaan,saya ada beli mobile mifi model E5577 dan memakai simkad standard, apa yang saya tau untuk download free streaming youtube dan lain-lain kena masukkan simkad tersebut kedalam handphone dan masalah yg saya hadapi ialah, casing simkad handphone sy menggunakan nano simkad manakala simkad broadband digi saya ialah standard, soalan saya adakan sy boleh download youtube dan free streaming yg lain menggunakan wifi sahaja atau mesti masukkan simkad broadband kedalam handphone untuk download free streaming


@johari76, anda menggunakan Digi Broadband terbaru? Anda boleh menggunakan wifi modem anda untuk streaming.


Hope my answer has helped! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up. If this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Avoid getting scammed with bogus Digi promotionsFake Facebook Scam Announcements
Highlighted

Re: HOW TO CHANGE USER NAME AND PASSWORD FOR MOBIFI

Member
Posts: 1
Registered: ‎25-11-2016

HOW TO CHANGE THE USER NAME??