|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: Bagaimana cara hentikan langganan digi unlimited?

Support
Posts: 5,722
Registered: ‎10-04-2015

Hi JaeBaeBae05. Tiada cara pembatalan sebab pakej cuma sah untuk 1 hari saja (tiada pembaharuan automatik). TQ

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

bagai mana mahu aktivekan nombor yg disekat

Member
Posts: 2
Registered: ‎04-08-2020
kenapa nombor sya 0163639534 disekat?

Re: bagai mana mahu aktivekan nombor yg disekat

SuperUser
Posts: 1,714
Registered: ‎18-07-2017

Hai akmal96. Kami telah membalas PM anda. Terima kasih.

Re: Bagaimana cara hentikan langganan digi unlimited?

Member
Posts: 1
Registered: ‎10-01-2021
Saya pakai prepaid. Macam mana boleh tukar jd my bill.
Saya tidak penah guna bill.
Tolong batal kan acc saya


Re: Bagaimana cara hentikan langganan digi unlimited?

Support
Posts: 2,953
Registered: ‎01-12-2016

Penukaran pelan boleh melalui link yang sama-https://www.digi.com.my/shop/postpaid-plans#borderless, isikan butiran di bahagian 'Digi Subscriber? Change your plan here'. Anda boleh kekalkan kad sim yang sama. 

 

Bagi pendaftaran postpaid baru, bayaran pendahuluan adalah bergantung pada pelan yang anda pilih ya.

 

Contohnya untuk Digi postpaid infinite 150, bayaran pendahuluan sebanyak dua bulan (RM150 x 2 bulan) akan dikenakan semasa pendaftaran. Jumlah tersebut akan dikembalikan sepenuhnya dalam bil pertama nanti dan digunakan untuk membayarkan bil selagi masih ada.

 

Untuk penukaran plan Prepaid ke Postpaid melalui online, akaun Prepaid perlu aktif lebih dari 60 hari terlebih dahulu baru permohonan boleh dilakukan. TQ.
 

Hye Digi ...tolong aktifkan VoLTE Digi saya di no 0103884102

Member
Posts: 1
Registered: ‎26-03-2021
Volte

Re: Hye Digi ...tolong aktifkan VoLTE Digi saya di no 0103884102

Support
Posts: 5,049
Registered: ‎01-05-2015

Servis Vo-LTE sudah diaktifkan untuk 0103884102 ya, Miam.

Sila restart telefon anda dulu. TQ.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Re: Bagaimana cara hentikan langganan digi unlimited?

Member
Posts: 1
Registered: ‎16-06-2021
mcm mn nk berhenti melanggan unlimited 3mbps tu .pastu nk active voLte 0105406379

Re: Bagaimana cara hentikan langganan digi unlimited?

Support
Posts: 5,722
Registered: ‎10-04-2015

Hi SaifulAkmal. Pakej tak dapat nak dibatalkan. Ia akan terbatal secara automatik apabila tempoh langganan sudah habis (tiada pembaharuan automatik).

 

Untuk VoLTE, apa model telefon yang anda gunakan?

 

Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: Bagaimana cara hentikan langganan digi unlimited?

Member
Posts: 1
Registered: ‎25-07-2021
mslhnya mau tnggu tu tempoh unlimited internet tu lupus takes forever !! katanya 24 jam ak punya mau bro hari sdh msih ada lagi tu unlimited social dn youtube. LAGI" MANA INTERNET UNLIMITEDNYA?!?!?!?? DIA NDAMAU LUPUT TARIKHNYAA JADI PLAN INTERNET LAIN NDA BLEH DIGUNA WALAUPUN SDH DI BELI JANGAN MENIPU BA KAMU